Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Zateplení fasády. Systém obkladů fasád a říms ROLLTEX (plastické profily). Venkovní i vnitřní obložení (stěny, podhledy, sokly). Obkladové profily. Venkovní rolety, předokenní rolety. Roletové systémy - hliníkové, plastové (tepelná, zvuková izolace oken). OKNA-DVEŘE -plastová okna (profily SALAMANDER) -dřevěná okna (eurookna).

Zámečnictví, zámečnické práce, svářečské práce. Svařování nerezových materiálů, hliníku a oceli. Svařování jednotlivých dílů či drobných komponentů do větších celků. Svařujeme metodou TIG a obalovanými elektrodami.

Zámečnictví. Zakázková výroba na míru, výroba atypických zámečnických výrobků, výroba ocelových konstrukcí dle dokumentace, sériová výroba zámečnických a svářečských prací, výroba mříží, branek, přístřešků, pojezdových a dvoukřídlích bran s možností el. pohonu, výroba kovaných branek a plotů, zámečnické práce včetně povrchové úpravy ...

Návrh, výroba: -kuchyňské linky na míru -komplexní řešení kuchyně -moderní kuchyň.

Natěračské práce Malířské práce Elektrikářské práce Topenářské práce Poskytování - finanční poradenství Výroba - kuchyně na míru Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - vily - pozemky Prodej a pronájem - komerční objekty - komerční prostory Stavba - rodinné domy na klíč Vodoinstalatérské práce.

Montáž plastové obklady DECEUNINCK. Tesařské, podlahářské a malířské práce. Sádrokartonářské práce. Tesař, podlahář, malíř. Plastové ploty. Realizace obkladů, plotů.

Nákladní doprava Jeřábnické práce Zemní práce.

Dodávka, montáž: - tepelná izolace - fasády se zadním odvětráním a tepelnou izolací.

Poradenství v oblasti elektro. Elektroinstalační práce - revize, opravy. Výroba: - regulátory.

Elektro poradenství Elektrorevize Astrologická činnost Školení všeho druhu

Návrh, projekt a realizace - individuální prefabrikace TVAR DNA Návrh, projekt a realizace - monolitická železobetonová schodiště DNA - MONOLIT přímá, točitá, kruhová i jinak zakřivená - MONIERKY DNA železobetonové konstrukce místo zábradlí - individuální prefabrikace TVAR DNA.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce - kanalizace.

Izolacemi plochých střech. Zateplení střech. Klempířské práce.

Práce: -jeřábnické práce -stavební práce -montáž ocelových nebo železobetonových hal -práce na železničních koridorech -montáž výrobních technologií -práce při opravách výškových budov -montáž mostových jeřábů i jeřábových drah.

Činnost: - výroba nábytku, nábytek - truhlářství, stolařství - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - ložnice - obývací stěny - dětské pokoje.

Výroba - technické plyny. Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce.

Stavba: - rodinné domy na klíč - zateplování - inženýrské sítě.

Zámečnictví, nástrojářství Specializovaný maloobchod.

Dodávka - plovoucí podlahy Dodávka a montáž - sádrokartony - minerální podhledy Montáž - plovoucí podlahy Půdní vestavby.

Izolatérství Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -zprostředkovatelská činnost Hostinská činnost.

Prodej - pneumatiky -klempířské práce -lakýrnické práce -čištění - klimatizace -autoservis -pneuservis Prodej - vysavače BEAM, DOUVAC Elektroinstalační práce.