Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Účetní a daňové poradenství. Montáž: - sádrokartony - ocelové konstrukce. Drobné stavební práce, rekonstrukce: - byty - domy.

Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce.

Truhlářské práce - stolařské práce - zakázková výroba.

Domácí kutil: - drobné opravy v domácnostech a kancelářích.

Podlahářské práce - průmyslové podlahy Stavební firma, údržba a rekonstrukce: - budovy - byty.

Zeměměřická a kartografická činnost

Inženýrská činnost Zemní práce Výstavba a rekonstrukce budov na klíč.

Interiéry. Podlahářské práce: - vinylové a přírodní podlahoviny - bytové a luxusní koberce. Pokládka: - podlahy různých typů a dekorů - laminátové plovoucí podlahy - laminátové podlahy EGGER - dřevěné třívrstvé podlahy BEFAG.

Revize - plynová zařízení - tlakové nádoby - parní kotle.

Stavební firma, služby: - inženýrské sítě - komunikace a zpevněné plochy - odvodnění komunikace - demolice - ostatní pozemní stavby - zemní práce - rekonstrukce. Autodoprava: - odvoz suti a písku - dovoz veškerého stavebního materiálu.

Truhlářská výroba, truhlářství, kompletní realizace interiérů, interiéry-privátních, veřejné. -zakázková výroba nábytku, nábytek -komplexní realizace interiérů, interiéry privátní i veřejné -montáž nábytku a jeho částí -realistické vizualizování interiérů 3D -zpracování studií a projektů -zpracování výrobní dokumentace -výběr a dodání ...

Podlahářské práce: -montáž a broušení, tmelení, lakování, renovace -parkety. Kladení: -PVC -pokládka koberce (zátěžové, bytové) -korek, stěrkování podlah -plovoucí podlahy (laminátové, dřevěné) -dodávky materiálů, poradenství, prodej, servis.

Výškové práce za pomoci horolezecké techniky.

Revize, projekce - elektrické spotřebiče - elektrické sítě -elektroinstalační práce - hromosvody Měření intenzity osvětlení.

Nabízíme provedení a realizaci interiérů a exteriérů. Malby interiérů a exteriérů. Grafika reklam a prostoru.

Dlaždičské práce. -pokládka zámkové dlažby -pokládka obrubníků -pokládka žulových kostek.

Rekonstrukce - sádrokartony v koupelnách Rekonstrukce - obklady a dlažby v koupelnách Rekonstrukce - koupelny (obklady, dlažby, sádrokartony) Prodej - potřeby pro zahrádkáře.

Tesařské prácevýroba - pergoly - dřevěná garážová stání Montáž - sluneční kolektory Sádrokartonářské práce Klempířské práce Pokrývačské práce - střechy na klíč Montáž -střešní okna.

Služby: - úklid nebytových prostor, po stavebních pracích - drobné stavební práce - malířské práce - deratizace a dezinsekce - pravidelné úklidy, úklid kancelářských prostor.

Výroba, dodávka, montáž - interiéry - nábytek Dodávka, montáž: - eurookna - vnitřní dveře.

Tesařské práce Truhlářské práce, výroba - vestavěné skříně - kuchyně - koupelny Výroba - kuchyně - koupelny - vestavěné skříně.

Autodoprava. Nákladní doprava do 25t. Zemní a výkopové práce bagrem.