Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Výroba: -podlahové rošty -schodové stupně -příchytky k roštům. Služby: -atypické rozměry -úpravy řezem -žárový zinek -povrchová ochrana. Výroba: -klempířství -zámečnictví. Výroba, montáž: -ocelové konstrukce. Obchodní činnost. Celní deklarace. Provozovna: -u hřiště areál.

Společnost hm-smart s.r.o. se zaměřuje na inteligentní elektroinstalaci v rodinných domech. Jedná se například o monitoring energie, klimatizaci, inteligentní stínící techniku a zabezpečení.

Zakázková truhlářská výroba. -kuchyň, kuchyňská linka -vestavěná skříň -obývací stěna -ložnice -kancelářský nábytek -zahradní architektura - ploty, pergoly, altánky, zahradní domky.

Kominictví Jan Přinosil poskytuje služby: - revize spalinových cest - kontroly spalinových cest - čištění spalinových cest - mechanické čištění komínů - čištění kotlů - videoinspekce - měření - (komínový tah, teplotu a rychlost proudění spalin a plynů, vlhkost palivového dřeva, únik zemního plynu do ovzduší) - vložkování - montáž ...

Oprava: - topení i vodoinstalace - čištění kanalizace

Elektroinstalační práce - revize, montáž slaboproudu.

Vodoinstalatérství. Služby: -veškeré instalatérské a topenářské práce -rekonstrukce a opravy instalací voda, topení, kanalizace -výměna zařizovacích předmětů -montáže a opravy domácích vodáren a čerpadel -drobné opravy v domácnostech

Práce: -podlahářské -podláhářství -pokládka koberce, PVC, linoleum, vinyl, laminátové podlahy, dřevěné podlahy, korek, terasové dílce, soklové lišty -úprava podkladu -příprava podkladu na následné pokládání všech krytin -změření zbytkové vlhkosti v podkladu -Termovizní měření

Klempířství, pokrývačství. Klempířské, pokrývačské práce, služby. Všechny práce na střeše, střecha. Opravy, rekonstrukce střech. Kompletní dodávka střech včetně materiálu, opravy, údržby.

Truhlářství, truhlářské práce, zakázková výroba: -nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -dveře -schody, schodiště -zahradní nábytek -kancelářský nábytek -dřevostavby(chaty, chatky) -pergoly -vestavěné skříně -plovoucí podlahy -obložení palubkami -nábytek z masivu

Vložkování a frézování komínů. Stavba nových komínů.

Truhlářství, stolařství, truhlářská, stolařská výroba, prodej, dodávka: -návrh a realizace nábytku, nábytek -skříně, skříní -válendy -ložnice -obývací stěny, stěna -kuchyně, kuchyní, kuchyňské linky -dětské pokoje -kancelářský nábytek -prodejní pulty, regály -zpracování laminodesek, laminodesky -výrobky stavebního truhlářství.

Firma Elektro Ušela se specializuje na: Prodej elektromateriálu a elektrospotřebičů Kabely Vodiče Prodlužovací přívody Kabelové příslušenství Rozvaděče Svítidla a osvětlení Klasické žárovky LED žárovky Interiérová svítidla Venkovní svítidla Jističe Vypínače Zásuvky Holící strojky Kuchyňské spotřebiče ...

Čerpací stanice, prodej: -benzín, pohonné hmoty -autopříslušenství -shop. Izolatérství. -hydroizolace plochých a mírně šikmých střech, jak nových střešních plášťů -sanace střech s poškozenými asfaltovými lepenkami -izolace proti zemní vlhkosti a radonu, izolace teras, balkónů a bazénů; - zateplování střešních plášťů budov ...

Malířské, natěračské, tapetářské práce, tapetování Hrušovany nad Jevišovkou, Moravské Budějovice: -dekorativní nástřiky a malby -speciální techniky -lepení ozdobných lišt -potahování omítek -broušení sádrokartonů a omítek -vysokotlaké stříkání AIRLESS -nátěry fasád. Malířskému řemeslu se věnuji již řadu let, nyní již se svým synem. ...

Provádíme zemní a výkopové práce pásovým a kolovým bagrem, smykovým nakladačem. Pronájem kontejnerů a dovoz štěrků, písků a betonu. Transport nábytku a vyklízení prostorů. Realizujeme i práce v oblasti vodo-topo.

Předmětem činnosti společnosti TMK construction s.r.o. je především výroba strojů, zařízení, kovovýroba a zámečnictví.

Naše firma provádí zemní a výkopové práce, terénní úpravy v rámci celého Jihomoravského kraje. Zajišťujeme přepravu sypkých materiálů a kontejnerovou dopravu. Provádíme demolice drobných staveb.

Autodoprava - valníková a kontejnerová přeprava. Zemní a demoličské práce.

Strojírenská výroba: - obrábění kovů - soustružení, frézování - zámečnické práce.

Výroba: -kované ploty, brány včetně pohonu -CNC obrábění -práce na frézovaných, soustružnických centrech -obrábění odlitků, nerezu, výkovků -výroba strojních dílců malosériových i vícesériových -nerezové dílce, nerezové zábradlí, komponenty.

Truhlářství - zakázková výroba. Vyrobíme vše na co si jen vzpomenete (kuchyně, dětské pokoje, vestavěné skříně, šatní skříně, zádveří, schody, kanceláře, pracovny).

SIGNEL TECHNOLOGY s.r.o. je společnost s bohatou historií a odbornými znalostmi v oblasti elektrotechnických služeb. S více než 25 lety zkušeností se firma specializuje na širokou škálu služeb, které zahrnují: - Elektrické rozvody: Profesionální instalace a údržba elektrických systémů. - Inteligentní domácnost: Moderní řešení pro chytré a ...

Milan Bartoš se zaměřuje na pokládku podlah, přípravu podkladu a stavební a podlahovou chemii.

Prodej, maloobchod truhlářských potřeb, truhlářské potřeby. Truhlářská výroba, truhlářské práce, truhlář, v ýroba nábytku. - dřevěné okna, okno, oken - dveře, dveří - nábytek z masivu i lamina - skříně, ložnice, kuchyně, stoly, židle.