Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavba - pergoly Prodej: - koberce - linolea - PVC - čistící zóny - koberce - linolea - PVC - čistící zóny - žaluzie všechy typů - sítě proti hmyzu Prodej a montáž - koupelnový nábytekvýroba - restaurační nábytek.

Klempířství, klempířské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Práce na střeše. Realizace, rekonstrukce střechy. Montáž střešních oken, okna.

Termoizolace a hydroizolace stavebních konstrukcí se specializací na výrobu a montáž střešních povlakových krytin.

Kompletní vybavení interiéru rodinných domů, bytů, kanceláří za ceny přímo od výrobce: -zdravotní matrace ortopedické obyčejné i polohovací -nábytek z masivu (dub*, buk*, smrk, aj.), ložnice-postele, skříně, komody -ohýbaný nábytek (buk*), kuchyňské stoly, sedací soupravy, křesla -obývací stěny-masiv, dýha, lamino -kuchyně na ...

Projekt, dodávka, montáž: -měřící a regulační technika -servis a kalibrace měřících přístrojů. Elektroinstalace. Výroba rozvaděčů. Práce v terénu na zakázku.

Nabídka: - kompletní projektová dokumentace - tepelné izolace technologických zařízení (investiční celky v chemickém a energetickém průmyslu, strojovny, kotelny, výměníkové stanice, turbíny) - tepelné izolace vzduchotechnických zařízení a ústředních topení - izolace chladírenských a mrazírenských zařízení - protipožární a protihlukové izolace ...

PROSKLENÉ FASÁDY. Projekce, dodávka, zpracování a montáž fasádní, střešní a atypické celky: -ocelové konstrukce OK pro občanské a průmyslové stavby -předvěšené fasády -fasády z hliníku a skleněných výplní -stavební výplně ve fasádách -střešní systémy včetně prosvětlení (polykarbonát, zasklení), prosklené světlíky -zateplené opláštění ...

Projekce, projekty: - vytápění a zdroje tepla - teplovzdušné vytápění - teplovodní systémy - podlahové systémy.

Návrhy a realizace: - vitráže. Restaurování památek.

Instalatérské a topenářské práce, rekonstrukce bytových jader. Nabízíme instalatérské i topenářské práce od výměny vodovodních baterií až po rekonstrukce bytových jader, rozvodů vody či výměny otopných těles a kotlů. Veškeré služby jsou určeny pro Brno i okolí.

Izolační práce střechy, terasy, bazény, skládky. Izolace střech, teras, bazénů, spodních staveb, izolace skládek, proti radonu, proti stékající vodě, proti zemní vlhkosti, Izolace proti chemikáliím, izolace proti ropným prod., tepelné izolace.

Kutil servis Úklidové služby a technická údržba bytů, domů, kanceláří i zahrad - jednorázové i pravidelné úklidy domácností, komerčních a kancelářských prostor i úklid celých budov - úklidy po řemeslnících, stavebních úpravách včetně odvozu stavebního a nepotřebného odpadu - mytí oken, dveří, nábytku - čištění koberců a ...

Autodoprava, nákladní doprava, -odvoz stavebních sutí -dovoz sypkých materiálů -stavební činnost -kontejnery -autodoprava -kontejnerová doprava -výkopové práce -recyklace -pronájem strojů. Okruh pozemního stavitelství -opravy a rekonstrukce staveb -chodníky, parkoviště a komunikace -stavby rodinných domů, bytových ...

Truhlářské práce Montáž a renovace - kuchyně. Prodej - plovoucí podlahy (lamino, masiv, korek).

Truhlářství, truhlářská výroba, truhlářské práce. Výroba, prodej nábytku, nábytek. Kuchyňské linky, kuchyně. Stůl, stoly, židle. Skříně, skříň. Stavební truhlářství-pergoly, altány.

Nabídka soustružnických, frézařských a zámečnických prací, výroba kočárových kol.

Stavební firma: - výstavba domů, bytů, půdní vestavby - sádrokartony - práce ve výškách - malířské, natěračské práce - obkladačské, zednické práce.

Firma působí v oblasti elektroinstalací již dvanáct let, nyní nově nabízíme prodej nářadí a elektroinstalačního materiálu. V této oblasti nabízíme: -rozvody elektroinstalací do 1000 V -rozvody slaboproudů -elektrické zabezpečovací systémy (EZS) -elektrické požární systémy (EPS) -CCTV - kamerové systémy -JČ - jednotný čas -přístupové ...

Kompletní stavební činnost. Zateplení fasád. Montáž - sádrokartony.

Montáž, opravy, rekonstrukce, revize a zkoušky: - vyhrazená tlaková zařízení a tlakové nádoby - kotle. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Kompletní dodávka podlahových krytin. Od úpravy stávajícího povrchu až po konečnou montáž pokládáme: -klasické parkety, palubové podlahy patří mezi nejžádanější produkty -laminátové plovoucí podlahy-v sobě spojují cenovou dostupnost, jednodušší a levnější montáž, snadnou údržbu a odolnost proti otěru -dřevěné plovoucí podlahy-hotové dílce ...

Maloobchod, prodej: - přírodní oleje, vosky - malby na stěny - vápenné omítky - ekologické čistící prostředky - nátěry srubů a roubenek.

STK motocykly, osobní automobily, nákladní automobily a přípojná vozidla do 3, 5t Pronájem - kontejenry 3t a 5t Bourací práce Zemní a výkopové práce Stavby na klíč