Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavební firma. Výroba, práce: -stavba rodinné domy na klíč -rekonstrukce, opravy domů -pokládka zámkové dlažby -terénní úpravy a zemní práce.

Výroba: -truhlář, truhlářství -výroba nábytku -postelí, postele -skříní, skříně.

Výroba: -zámečnické práce -spirálové podpěry.

Práce: Přípravné práce pro stavby -Ruční výkopové práce -inženýrské sítě, bazény, jímky, studny, septiky -základy na RD -rovnání terénu -demolice -zemní práce -ležaté rozvody kanalizace, vodovodu a elektrochráničky pod deskou -základové desky pro rodinné domy, garáže i průmyslové stavby -betonové patky pro terasy -přístavky a krytá ...

Výroba stolařská, truhlářská, montáž: -interiéry -schodiště (soustružená na soustruhu, automat) -schody, zábradlí -stolařství -vestavné skříně -nábytek -dřevostavby -zahradní domky -truhlářství.

Služby: -veškeré malířské a natěračské práce středního rozsahu -možnost použití vlastního lešení, horolezecké techniky a vysokotlakých nástřiků.

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba kuchyní, kuchyně, vestavěné skříně, skříň a veškerý interierový nábytek. Vybavení domácností, kanceláří a školních učeben. Provádíme návrhy, výrobu, montáž a demontáž veletržních expozic.

Služby, práce: -demoliční -výkopové -stavební -zemní -autoopravna Jihomoravský kraj -autoservis -pneuservis

Služby: - projekce - inženýrská činnost - realizace v oblasti elektroenergetik.

Montáž: -elektroinstalace, osvětlení včetně světelně technického projektu -minerální, dekorační, tepelně a zvukově izolující podhledy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -osvětlovací technika -svítidla: -zářivková, lustry, bodová, stropní, nástěnná -stojanové a stolní lampy -halogenové reflektory a žárovky -halogenidové ...

Výroba, práce: -tesař, tesařské práce -pokrývač, pokrývačské práce.

Výroba: -kovovýroba -CNC dělení na vypalovacích a řezacích strojích -zámečnická, ocelová konstrukce. -soustružení, frézování, broušení ploch i hřídelí -vrtání a opracování na horizontální vyvrtávačce -ISO certifikace -autodoprava -zednictví -projektová činnost -výhradní dodavatelé vrat Hermann.

Malířské, natěračské práce. Práce: -malby interiérů -nátěry fasád -strukturální omítky -fládrování -zateplování budov.

Stavební činnost: - dopravní a vodohospodářské stavby - výstavba a opravy vozovek a zpevněných ploch chodníků a silničních objektů - stavba a obnova rybníků, revitalizace území - údržba a čištění toků - sanace sesuvů, opěrné zdi - stavby inženýrské a pozemní - kanalizační, vodovodní řády a přípojky - plynovody, kabelové trasy - ...

Montáže rozvodů: -topení -voda -zemní plyn: -domovní přípojky -kotelny bez omezení výkonu -středotlaké rozvody -propan butan: -instalace nádrží -podlahové vytápění -kotelny. Rozvody v plastech a mědi. Prodej: -instalační materiál -kotle všech značek. Drobné stavební práce.

Stavební činnost: - architektonická a proječkní kancelář - navrhování designu - stavby průmyslové, bytové, občanské - údržba - rekonstrukce - bourání, demolice.

Restaurátor starožitného nábytku. Restaurátorské práce: -restaurování -konzervace a oprava (starožitný nábytek, stoly, židle, komody, obrazové rámy, vchodové dveře, řezby). Povrchové úpravy: -zlacení (pozlacení) -polychromování (polychromie) -šelakové politury. Stolařská výroba: -kopie starožitného nábytku -nový nábytek z ...

Soukromé klempířství a zámečnictví. Montáž a prodej: -plastové okapové systémy - MARLEY -poplastované prvky - PLANNJA A BORGA -pozinkované prvky -titanzinkové prvky -měděné prvky -zámečnické práce.

Truhlářství, výroba dveří (dveře)a zárubní (zárubně): -zdarma provedeme kontrolu přesnosti rozměrů (rozměry)stavebních otvorů (otvory) a jejich zaměření. Dveře: -jsou vyrobeny dle ČSN, výška 197cm -šířka jednokřídlé-60, 70, 80, 90cm -šířka dvoukřídlé-125-185cm Konstrukce dveří: -rám z masivního dřeva, výplň-voština, plášť z DTD -povrchová ...

Elektroinstalace a elektroinstalační práce, klimatizace: -tepelné čerpadla -světlovody -ozvučení -elektrické podlahové vytápění -centrální vysavače HUSKY -hromosvody -silnoproud -slaboproud Provozovna: Lipová alej 3162/2.

Práce, výroba: -zemní práce -stavební práce.

Dodávka, montáž: -půdní vestavby na klíč -sádrokartonové konstrukce -kazetové podhledy AMF, ROCKFON -obložkové komponenty (zárubně, plovoucí podlahy) -střešní okna VELUX -zateplovací systémy.

Kamenictví: -pomníky na zakázku (montáže-oprava) -náhrobky -urny -vázy -lampy -bronzové kříže -nápisy (zlacení, stříbření) -pomníková architektura -kamenosochařství.

Výroba, prodej dřevený nábytek, nábytku: -sériová zakázková výroba -sedací nábytek -bukové židle, židlí Aneta, Bela, Diana, Doris, Gita, Karin, Leona, Linda, Marta, Pavla, Pohoda, Rita, Sandra, Sára, Sofie, Sylva -stoly, stolů, stůl Adam, Artos, Artur, Jonáš, Marko, Pamír, René -rozkládací provedení stolů -množství barevného provedení a ...