Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Maloobchod, prodej: -palubky -doplňky k podlahovým krytinám. Realizace: -terasa, předzahrádka -podlahové krytiny -specializace dřevo -sportovní podlahy, sportovní rošty -okrajově renovace -hlavně rodinné domy -terasy -tropické dřevo.

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Služby: -elektromontážní práce -bytové a průmyslové elektroinstalace -elektronické zabezpečovací systémy, topení -revize elektrických zařízení.

Výroba: -technologická zařízení a elektroinstalace.

Výroba: -vestavných skříní, dětských pokojů, kancelářského nábytku a dalšího nábytku dle přání zákazníka -spolupráce s architekty.

Instalatérské, topenářské a zednické práce.

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník, veškeré svářečské práce, stavební zámečnictví. Výroba, prodej, distribuce, dodávka: -vrata kombinace (kov/dřevo) -mříže, ploty -oplocení pozemku.

Tesař, tesařství. Výroba: - tesařská - dřevostavby včetně prvků pro montované stavby.

Truhlářství. Výroba interiérového nábytku na míru.

Malíř, natěrač, malířství, natěračství. Malování: -bytů, domů, hal, skladů, kanceláří. Nátěry: -ocelové, kovové a klempířské konstrukce, truhlářské výrobky, omítky a betonové povrchy. Zpracování cenové nabídky zdarma.

Stavební firma: - stavby na klíč. Zemní práce.

Veškeré zednické a obkladačské práce: -sádrokartony -rekonstrukce bytových jader -zateplení budov -stavby rodinných domů.

Stolařství. Truhlářství, výroba: -kuchyňské linky -dětské pokoje -obývací pokoje -schodiště -nábytek: -kancelářský -koupelnový -selský -zahradní. Stavební truhlářství: -okna -dveře -vrata.

Práce, montáž, pokládka: -dlažby: -venkovní -zámkové, plošné -silniční -vjezdy, příjezdy -dvorky -chodníky, kazetové -obrubníky -parkovací plochy -vozovky uvnitř areálů firmy.

Služby: -servis kotlů -revize -plynové kotle.

Výroba: -zámečnické práce.

Dodávka, montáž, prodej, sklad: -tepelná a zvuková, akustická izolace - montáž sádrokartonového systému KNAUF, RIGIPS, ISOVER - tepelná izolace CLIMATIZER PLUS - montáž střešní okna, okno VELUX - řešení interiérů na klíč - půdní vestavby a nástavby - dodávka a montáž minerálních podhledů THERMATEX a ARMSTRONG - zateplení fasád pomocí ...

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce průmyslových, stavebních a bytových objektů - zateplování - revitalizace bytových domů - zakázkové stolařství.

Vodo, topo, plyn. Vodařské, instalatérské, topenářské práce. -rekonstrukce, modernizace koupelen -přívod vody -oprava, servis, montáž, realizace -vodovod, plynovod -kontrola úniku plynu -prodej vodoinstalační, topenářský materiál.

Zámečnictví, zámečnické práce. Prototypová a malosériová výroba v oblasti obrábění kovů a výroby speciálních přípravků. -malosériová a prototypová výroba -formy na plasty a jejich komponenty -výroba upínacích stolů do rozměru 400 mm x 400 mm -CNC frézování -elektroerozivní hloubení do rozměru 200 mm x 300 mm -broušení na plocho do rozměru ...

Služby: -zemní a výkopové práce -odvoz a likvidace odpadů -autodoprava a prodej stavebního materiálu.

THERMALCAM Služby: -elektrorevize -revize hromosvodů -měření termokamerou.