Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: -kovovýroba -zámečnické, zámečnictví, zámečník.

Práce: -zednické -rekonstrukce -stavebnictví -provádění staveb.

Gravírování zrcadel, skel a dveří. Řezání skla počítačovým systémem.

Řemeslo: -elektrikář. Oprava, servis, instalace: -elektrika -elektronická zařízení.

Zednické práce. Provádí: -přípravné práce pro stavby -zednické, tesařské a sádrokartonářské práce.

Elektromontáže, elektroinstalace, elektromontážní práce. Elektroinstalace, přípojky, hromosvody, rozvaděče, televize.

Opravy vodojemů, vodojemy. revize a opravy stávajících věžových vodojemů. Vodárenský objekt pro akumulaci vody. Speciální výškové práce. Oblast Morava, Čechy, Slovensko.

Montáže vodo-topo-plyn. Havárie, opravy, údržba. Instalatérské, plynařské, plynoinstalatérské, topenářské práce. Montáž ÚT, ústřední topení, ZTI a plynoinstalace v obytných i účelových objektech. Montáž provádíme z PPR, RPE, KG, HT, plastů, mědi, kovů. Revize, revizní služby, servis-plyn, plynofikace, tlakové nádoby, voda, ...

Realizace, činnost: -výstavba rodinných domů na klíč -rekonstrukce budov -půdní vestavba -montáž sádrokartony -obklady, dlažby -zateplení, zateplování fasád, zateplovací systém.

Pokrývačské a klempířské práce, montáže střešních oken. Klempíř, pokrývač, práce na střeše, střecha, střechy. Izolace střech: -izolace, izolování proti vodě a zemní vlhkosti. Protiradonová izolace. Montáž odvětrávacích hlavic. Montáž střešních oken, okna, okno.

Montáž, servis a revize: -zabezpečovací systémy - ESZ, EPS, CCTV. Práce, projektování: -revize elektrických zařízení, hromosvodů, spotřebičů a nářadí. --elektrické zařízení a hromosvody -vyhotovení dokumentace skutečného provedení. Montáž, údržba a opravy: -elektrické zařízení.

Zemní práce, mechanizace a doprava: -kamionová (mezinárodní i vnitrostátní) doprava - zejména celovozové zásilky. Dílenská opravárenská činnost: -oprava všech druhů automobilů, auto, vozidla včetně osobních, poskytování technických služeb.

Práce: -stavební -opravy -montáže -rekonstrukce.

Dodávky na klíč, montáž, opravy, rekonstrukce: -klempířské práce a výroba klempířských prvků z materiálů měď, titanzinek, pozink, hliník -střešní systémy ONDULINE, LINDAB, ISOLA, RANILA -betonové tašky KM BETA, BRAMAC -pálené tašky TONDACH -střešní šindele ISOLA, IKO, TOPIK, CRC -lehké prosvětlovací střešní krytiny MACROLUX, MARVEC, ...

Výroba, práce: -obkladačské práce.

Truhlářství . Výroba, montáž: -nábytek -kuchyně -vestavěné skříně Stavební truhlářství.

Firma je držitelem ISO 9001/2001. Nové instalace TZB, práce, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce: -voda, topení, plyn, VZT (vzduchotechnika): -kanalizace vnitřní a venkovní: -vodovodní řady -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů, saniter (ZTI) LAUFEN, JIKA (vana, umyvadlo, WC), tuzemské i zahraniční ...

Člen CECHU MALÍŘŮ A LAKÝRNÍKŮ. Malířské a natěračské práce. Služby: -malby, nátěry, laky -protipožární nátěry -tryskání ocelových konstrukcí (pískování, otryskání) -povrchové úpravy (předúprava povrchů) -nátěry konstrukcí, fasád -průmyslové barvy (aplikace) -měření vrstvy nátěru. Poradenské služby. Působnost - celá ČR.