Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Kovovýroba. Výroba: -speciální výrobní zařízení a nářadí -nerezový materiál -barevné kovy

Zeměměřické a kartografické činnosti. Zeměměřičská a kartografická činnost. Geodetické práce.

Projekt, zaměření, dodávka na klíč. Kamenictví: -stavební, hřbitovní. Kamenické práce: -obklady, dlažby. Stavíme: -pomníky, památníky, pamětní desky -náhrobky včetně montáže -urny kamenné, přírodní granity (žuly), mramor -vázy -nápisy (stříbření, zlacení) -řezání a broušení, leštění kamene, terazzo (teracové) výrobky, ...

Vodoinstalace: -instalatér, instalační práce: -voda -topení -plyn -kanalizace.

Stavební činnost: -zednictví -zemní práce.

Klempířské, pokrývačské, tesařské práce: -realizace, návrhy střech, střechy na klíč, opravy a rekonstrukce -střechy včetně odklízení a uložení sutí -krovy, okapy, rýny -výstavba podkroví, půdních vestaveb -zateplení a zateplování, fasády -hydroizolace rovné střechy -izolace proti zemní vlhkosti -kompletní dodávka střech včetně krytiny KM ...

Sklenářství: -skla, zrcadla -okenní fólie -izolační dvojskla DITHERM -bezpečnostní skla -restaurování -nápisy -pískování skel.

Výškové práce. Služby: -malířské a natěračské práce -zámečnické a klempířské práce -sklenářské práce -montáže a demontáže -izolace střech -čištění a mytí -demolice -kácení a řezání.

Zednické a obkladačské práce. Rekonstrukce bytových jader a pokládka dlažby.

Stavební práce: -pokládka zámkové a kamenné dlažby všech tvarů, vzorů a barev -osazování všech druhů obrub a palisád -výstavba okrasných zídek aj.

Prodej: -produkty truhlářské výroby.

Elektromontážní, elektroinstalační práce -revize elektřiny -elektrikář -domácí telefony -hromosvody -elektroinstalace průmyslová, bytová elektroinstalace

Práce: -sádrokatony -rekonstrukce -montáž oken -montáž podhledů.

Nákladní vnitrostátní autodoprava vlastními dopravními prostředky. Automobily: -Tatra sklopka 4ks 11t. -LIAZ valník 2ks 14, 5t a 8t -návěsové vozidlo 25t. Jeřábnické práce: -jeřáb V3S, teleskopický, 8t. Odvoz suti: -LIAZ 4 kontejnery, sypač. Opravy a mytí vozidel: -výměna olejů -SO motorů -veškeré servisní práce na nákladních ...

Služby, práce: -montáž silnoproudých el.zařízení -oprava a servis silnoproudých el.zařízení -revize silnoproudých el.zařízení.

Práce: -elektroinstalační -montážní plošiny

Práce: -klempířské. -pokrývačské.

Zámečnictví. Výroba: - schodiště - zábradlí - brány, vrata - okasné ploty - mříže - rámy - atypická zábradlí - malé ocelové konstrukce, přístřešky.

V likvidaci. Hydroizolace plochých střech a spodních staveb. Veškeré druhy izolací: -vodotěsná izolace plochých střech (mechanicky zakotvených, přitížených kamenivem, s vegetační vrstvou) -izolace základů staveb proti zemní vlhkosti a tlakové agresivní vodě (používané materiály PVC fólie- Sikatunel, Hydrolen ZR, ...

Výroba: - průmyslových a domovních rozvaděčů Práce: - elektroinstalační - elektromontážní