Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Fotograf Brno. Služby: -fotografování -portrétové fotografie -výroba booků pro modelky -modelingové foto -focení módy ( dlouholeté zkušenosti ze Styl a Kabo veletrhu) -reklamní fotografie, billboardy, bilbordy -firemní akce, promoce, školní fotografie, rodinné foto.

Vysoušení staveb systémem DRYMATEC, odstranění vlhkosti budov. Vlhkost domu může být způsobena špatnou nebo narušenou izolací, nevhodnými stavebními úpravami, nedostatečným větráním atd. Důsledky vlhkosti jsou plíseň, vzlínání vlhka, padání omítky. Nejedná se o neřešitelný problém. Zastavíme vzlínání vlhkosti zdivem, provedeme potřebné ...

Stavební společnost. Stavby rodinných domů. Rekonstrukce a přestavby se zajištěním veškerých stavebních prací. Pozemní a výkopové práce.

Montáž, opravy, revize: - plynové spotřebiče - rozvody topení, plynu, vody.

Výroba a montáž: - schodiště, zábradlí, vrata, brány a branky, ploty, garážová vrata, mříže, ocelové konstrukce, plechové skříně, rozvaděče.

Truhlářství, stolařství: - kuchyně - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - ložnice.

Zednické práce - obkladačské - zateplovací práce

Vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce.

Elektromontážní práce: -montáž -revize a opravy elektrického zařízení -hromosvodů -spotřebičů v rodinných domech a podnikatelských provozech.

Projekty, inženýrská kancelář, programové vybavení, dodávky, montáže, oprava, servis v oborech: -aplikace řídících systémů -řízení technologických procesů, měření, regulace, MaR (pára, voda, teplo) pro: -výměníkové stanice, kotelny -čistírny odpadních vod, úpravny vod -napájecí stanice MHD -ovládání a řízení měníren MHD ...

Činnost: - práce ve výškách montážními plošinami.

Činnost: - zasklívání balkónů, lodžií, altánů, dělící příčky, výměna a rekonstrukce zábradlí - drobné zednické práce, opravy světlíků.

Výkopové, zemní práce: -traktor -bagry -válec VH 112 -pásový, kubíkový bagr -DH s bouracím kladivem. Doprava: -silniční motorová, nákladní doprava -Tatra 815 S3 -Tatra 815 kontejner -Daweo do 7, 5t.

Regulace technologických procesů. Projektová činnost v investiční výstavbě, outsourcing Dodávky a montáže elektroinstalací a zařízení MaR, včetně projektování. Systémy:Landis & Staefa, AMIT, Siemens, Allen-Bradley, Mitsubishi a SAUTER. Tvorba aplikačního software průmyslových automatů a vizualizačních centrál. Specializace na DDC ...

Výkopové práce: -plyn, kanalizace, elektrické rozvody, základy rodinných domů, bazény, odpadní jímky. Zemní práce: -úpravy terénu, terénní úpravy a svahování. Přípravné práce pro stavby: -úklidové, bourací a vyklízecí práce.

Dodávka, montáž, servis, projekce: - systémová technika budov EIB - vzduchotechnika a klimatizace - záruční a pozáruční servis.

Obchod, prodej: -dobíjecí kupóny T-Mobile, O2, Vodafone -PC sestavy, notebooky, servery -monitory -tiskárny, multifunkční zařízení, plottery a skenery -software -síťové prvky -PDA -komponenty a příslušenství -spotřební materiál a média -telefony, faxy a pobočkové ústředny.

Obchod, prodej, servis: -dobíjecí kupóny T-Mobile, O2, Vodafone -PC sestavy, notebooky, servery -monitory -tiskárny, multifunkční zařízení, plottery a skenery -software -síťové prvky -komponenty a příslušenství -spotřební materiál a média -digitální fotoaparáty -kalkulačky, databanky a PDA -telefony, faxy a pobočkové ...

Obchod, prodej, servis: -dobíjecí kupóny T-Mobile, O2, Vodafone -PC sestavy, notebooky, servery -monitory -tiskárny, multifunkční zařízení, plottery a skenery -software -síťové prvky -komponenty a příslušenství -spotřební materiál a média -digitální fotoaparáty -kalkulačky, databanky a PDA -telefony, faxy a pobočkové ...

Velkosklad, maloobchod. Prodej i montáž, pokládka: -průmyslové podlahové systémy TILE -moderní krytina z plastu -plastová krytina, plastové krytiny -široké spektrum použití v průmyslu a stavebnicví -bezpečnostní značení v halách, skladech -DŘEVĚNÉ, PLASTOVÉ PALUBKY, PODLAHOVÉ, OBKLADOVÉ -renovace, broušení parkety -koberce bytové, ...

Výroba: - stolařství, truhlářství - dveře - obložení - kompletních schodiště - interiérové dveře - nábytek z masivního dřeva.

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -výroba kuchyňských linek -vybavení kanceláří, prodejen, lékáren a restaurací. Truhlářství, tesařství.

Návrh, výroba, realizace: -vitráže - okna, dveře, dělící stěny, nábytková dvířka -návrhy, argitektonické poradenství -vytrážové výplně -dárkové vitráže -tiffany lampy -obrazy.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Rekonstrukce střech, nové střešní konstrukce a systémy. Montáž krovů, úpravy a pokrývání šikmých i plochých střech. Střechy realizujeme na klíč (foliování, zateplení). Dřevěné nosné střešní konstrukce, bednění, podpůrné konstrukce. Impregnace dřeva namáčením. Kompletní půdní vestavby. Zhotovení ...