Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Dřevovýroba, zpracování dřeva - pila. Výroba, prodej: -stavební řezivo. -střešní latě. -fošny, prkna. -truhlářské řezivo. Truhlářská výroba: -nábytek z masivu. -plotové dílce. -balkonové zábradlí. -dřevěné altány, pergoly, zahradní domky, terasy. Práce: -pokrývačské. -kompletní dodávka střech.

Renovace, rekonstrukce: - bytové jádra - interiéry - koupelny - malby, omítky, nátěry, nástřiky - obklady -ABITIBI panely.

Elektroinstalace: -montáž -revize. -alarmy -přípojky Opravy elektrických strojů, přístrojů -centrální vysavač -zabezpečovací systémy -osvětlení.

Služby: -elektroinstalační práce -elektroinstalace -hromosvody -elektrické topení -půdní vestavby, příčky a podhledy ze sádrokartonu -montáže sádrokartonářské -rekonstrukce objektů -opravy bytových jader.

Kamenictví, kameník, kamenické práce: -výroba, prodej, oprava pomníky, pomníků z přírodního a umělého kamene -krycí desky, deska -kuchyňské desky -prodej svítilen, svítilny -vázy

Zateplování, prodej, montáž: tepelná a zvuková izolace CLIMATIZER PLUS -zateplování budov fasádními systémy: -Stomix, Terranova, Styroblok, Vinil siding -montáž sádrokartonů-půdní vestavby -návrh, výstavba teplovzdušných krbů

Stavby na klíč Klempířství, pokrývačství, teasřství sádrokartony, zateplování, voda, topení, plyn obklady, dlažby interier exterier elektroinstalace, hromosvody, revize veškeré stavební práce vč.dodávky materiálu

Práce: -zateplení, tepelná izolace: -foukaná izolace Climatizer Plus.

Stavební činnost. -novostavby, novostavba -rekonstrukce dům, domů, byt, bytů -protlaky pod vozovkou, vozovka. Zemní práce: -vodovody, plynofikace, kanalizace. Stavební zámečnictví.

Stavební firma. Práce: -stavební. -zateplování budov. -rekonstrukce staveb. -sádrokartonářské. -obkladačské. -vodoinstalatérské. -regenerace panelových domů. Služby: -pronájem lešení.

Výstavba a projekce dřevostaveb sloupkových, roubených a srubových konstrukcí. Slaměné domy. Tesařské a pokrývačské práce Realizace zatravněných střech. Pergoly, altánky a stání pro auta. Vnitřní i venkovní hliněné omítky.

Činnost, dodávka: - elektroinstalace - ochrana objektů - ochrana IT - výpočetní technika.

Činnost: - voda, plyn, topení - tepelná čerpadla - solární systémy - centrání vysavač.

Nabízíme: - dodávky slaboproudých zařízení. Naše služby: - realizace LAN sítí - silnoproudá a slaboproudá elektromontáž - elektronická požární signalizace (EPS) a Elektronické zabezpečovací systémy (EZS).

Dodávky, montáž, servis: -kotle a kotelny BUDERUS, DAKON, ACV, DE DIETRICH, VIESSMANN, WOLF, THERMONA, GEMINOX, ODRA, VIADRUS včetně elektromontážních prací -měření a regulace plynových kotelen BUDERUS, DE DIETRICH, WOLF, HONEYWELL, SIEMENS, LANDIS & STAEFA včetně zabezpečovacích prvků.

Výroba a montáž rolet, markýz a žaluzií. -atypická a nesystémová řešení stavebních a konstrukčních prvků -výplně stavebních otvorů - plastová a hliníková okna, vstupní dveře, garážová vrata -stínící technika exteriérová - slunolamy, venkovní žaluzie, rolety, markýzy -interiérová - roletky, žaluzie -sítě proti hmyzu. Společnost je ...

Truhlářská firma s tradicí: -výroba, montáž, projekce atypické interiéry na zakázku, nábytkové sestavy, solitery i kuchyňské linky, včetně elektrospotřebičů -obývací pokoje, ložnice, dětský nábytek, kancelářský nábytek, vestavěné skříně, koupelnový nábytek, dětský pokoj, patrové a zásuvné postele -dřevěné stupně a schodnice -předsíň, ...

Ruční umělecké pískování zrcadel, čirých a pokovených skel.

Řezání a opracování přírodního kamene včetně kamenických prací: -umyvadlové desky -kuchyňské desky -obklady koupelen -schody -krby -dlažba -náhrobky.

Činnost, výstavba: - inženýrské sítě - kanalizace, vodovody, plyn, ČOV - dopravní stavby - rekonstrukce - bourací a demoliční práce - rekultivace skládek TKO - zemní práce a terénní úpravy - bytová, občanská a průmyslová výstavba.

Činnost: - hydroizolace střech - hydroizolace spodních staveb - šikmé střechy. Prodej: - stavební řezivo - palubky. Služby: - autodoprava.

Organizace a komplexní zajišťění účasti firem na výstavách a veletrzích v ČR i zahraničí: -návrhy a realizace expozic podle požadavků a na klíč -doprava materiálu i exponátů -zajištění ubytování na místě.

Práce: -malířské -natěračské -tapetování -stěrkování, štukování -zednické práce

Vzduchotechnická zařízení a klimatizace. Studie, projekce, dodávky na klíč, oprava, servis, údržba: -vzduchotechnika, klimatizace pro kancelářské a průmyslové budovy: -větrání, odsávání, odprašování, filtrace vzduchu, přívod a odvod vzduchu včetně rekuperace -technická zařízení budov: -vzduchotechnika, vytápění včetně kotelny, chlazení ...

Výroba, montáž: -plastová okna -dveře, stěny včetně příslušenství -parapety, žaluzie, protihmyzové sítě. Používáme špičkový 6-ti komorový systém GEALAN. Montáž suchých staveb. Zámečnictví.