Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Revize: -elektrické zařízen a hromosvody. -oprava z revizí.

Činnost: - elektroinstalace Prodej: - elektrospotřebiče - elektronářadí

Plynařské práce. Rozvod, instalace: -plyn.

Činnost: - vodoinstalace - topenářství

Činnost: - zámečnictví - kovoobrábění

Instalatérské a topenářské práce.

Pohostinství: -restaurace. Služby: -ubytování: -motel. U silnice E-50. Práce: -zámečnické -natěračské a malířské.

Výroba: -rozvaděče NN**, VN**. Práce: -elektroinstalační.

Zámečnictví. Výroba: -zámky, kování.

Výroba: -atypický nábytek na míru

Truhlářství. Výroba: -nábytek. -dřevěné interiérové, vchodové dveře. -dřevěné schody. -pergoly.

Zámečnictví. Montáž: -ocelové konstrukce. Demontáž i montáž: -střešní plechové krytiny.

Zámečnické práce. Oplocení: -sportoviště -objekty

Seriová a maloseriová stolařská výroba. Vývoz a export: -zakázková výroba -stolařská výroba pro reklamní účely: -menutabule( A stojany, T stojany), menuboxy, stojánky na pivní podtácky -menu tabule a boxy a reklamní cedule -výstrče, reklamní štíty a štítky -plotová pole pro restaurace a podlážky pro restaurace (zahrádky) ...

Služby: -rámování: -obrazy, reprodukce -zrcadla -plakáty, kalendáře -fotografie -výšivky i vypínání -diplomy -puzzle -přerámování -restaurování poškozených obrazů. Prodej: -zhotovené rámy.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce: - silnoproud, slaboproud, - CCTV - EZS, - EPS, - LAN, - elektrické podlahové vytápění, - revize, projekty, Dodávka a montáž zavěšených stropních systémů AMF Thermatex.

Práce, montáž, revize: -elektro revize všech zařízení bez omezení napětí včetně prostor s nebezpečím výbuchu -vyhledává trasy kabelů pod a bez napětí nejen silových -domovní a průmyslové instalace, trafostanice, rozvodny, volná a kabelová vedení -oprava, údržba vyhrazených elektrických zařízení -zkoušky zvýšeného napětím a trasování kabelů, ...

Provádíme: -montáže solárních systémů (fotovoltaika, termika) -elektromontáže domovních i průmyslových objektů -datové rozvody -elektrické zabezpečovací systémy -elektrické požární systémy. Nabízíme: -návrhy -realizace -projekty -el. revize.

Projektování, programování, kompletní dodávka elektrického vybavení pracovních strojů, technologických linek, čerpacích a ventilačních zařízení. Distribuce průmyslové elektroniky: -měničů frekvence od nejjednodušších po měniče s vektorovým řízením 0, 2-220kW -kompletní servopohony tvořené servozesilovači, synchronními bezkartáčovými ...

Služby: -instalatérské -topenářské. Revize plynových zařízení.

Revize, prohlídka a zkouška: -běžné vyhrazené technické zařízení elektrické (VTZ) -drážní určené technické zařízení elektrické (UTZ) -elektrické sítě drah a elektrické rozvody drah -silnoproudá zařízení drážní zabezpečovací, sdělovací, požární, signalizační a výpočetní techniky -náhradní zdroje elektrické energie pro provozování ...

Výroba a prodej: -dřevěné vchodové a interiérové dveře, dveří z masívu (masivní dveře) -eurookna, eurookno -nábytek na zakázku. Truhlářství, stolařství.