Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zateplení fasád, strukturální omítky, prodej a montáž okenních parapetů .

Služby: -klempířství.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské.

Řemeslo, služby: -malířství -natěračství.

Služby: -zámečnictví. Výroba: -plotové systémy -pojezdové brány -reklamní tabule -billboardy -ocelové konstrukce -schody -zábradlí.

Údržba, montáž, dodávka: -elektroinstalace domovních a inženýrských sítí -vodoinstalace (topení-plynu-odpadů, kanalizací). Revize a tlakové zkoušky. Řemeslnické práce: -obkladačské, zednické práce -kladení (pokládka) zámkové dlažby vč. úprav pozemku -sádrokartonářské (sádrokartonové) práce i z minerálů -montáž, ...

Výstavba: -nově vybudované nebo zrekonstruované sklepy -rekonstrukce vinných sklepů. Veškeré stavební práce či úpravy: -sádrokartonářské práce -obklady a dlažby -vnitřní i venkovní omítky, fasády -zateplení domů aj. Zděné ploty z režného zdiva.

Práce: - stavebně truhlářské.

Montáž: -sádrokartony -podhledy -půdní vestavby. Obklady: -plastové -interiérové.

Řemeslo: -stavební klempíř -pokrývač.

Výroba, opravy: -nábytek. Práce: -stolařské. přerušení: od: 1.7.2009

Provádíme: -elektromontáže -opravy el. zařízení -stavební práce.

Provádíme: -instalatérské a topenářské práce -instalatér -topenář -voda -opravy topení. -tvorba cenových nabídek -tlakové zkoušky - voda, topení, plyn

Zakázková výroba: -nábytek na míru -výroba polotovarů -olepování hran do 2 mm a nákližků či formátování plošného materiálu -dětský, ložnicový a kuchyňský nábytek -divadelní kulisy

Řemeslo: -elektrikář -instalatér. Práce: -elektroinstalační.

Kovovýroba, zámečnictví, kovoobrábění, obrábění, frézování. Výroba spojovacího materiálu, výroba matic. Výroba, prodej, export: -matice, pojišťovací matice, matice s osazením pro nápravy, korunkové matice, závitové kroužky -výkresové součástky -matice se zářezy podle DIN 1804 M 6 x 0, 5 - M 200 x 3 -matice s pojišťovacími otvory podle DIN ...

Montáž, projekce, revize, prodej, servis: -zásobníky vody -průtokové ohřívače -plynová topidla -radiátory a koupelnová tělesa -čerpadla -veškeré kotle na tuhá paliva -elektrokotle -ozvody v plastu a mědi Práce: -topenářské (ústřední topení) -vodoinstalatérské -plynařské. -revize elektro, plyn -elektroinstalace

Truhlářství: Zakázková výroba: -kuchyně, skříně, okna, dveře, schody, stoly, vestavné skříně -veškeré práce dle přání. Návrhy interiérů.

Stolařství, truhlářství: výrobky z masivního dřeva. Výroba a prodej dřevěné brikety.

Malířské a natěračské práce. Malování: -bytů, novostaveb -školy, kanceláře -nebytové prostory a průmyslové objekty -malování restaurací -protiplísňové nátěry -fasád -stříkání vysokotlakým zařízením. Nátěry: -dveří, oken, zárubní -soklů -podlah -fládrování -kovových konstrukcí -klempířských a zámečnických výrobků -stříkání ...

Poradenství a služby (služba) v oborech (oboru, obory): -bezpečnost práce -hygiena práce -požární ochrana -ekologie -manipulační vozíky -práce ve výškách -vstřelovači -řidiči do 3, 5 t -stolní tenis -ostatní.

Práce: -zámečnické -svařování. Výroba: -ocelové konstrukce -ocelová schodiště -vřetenová -točitá -vnitřní interiéry -vrata -ploty -regály -výrobky z nerezu. Reklamy: -světelné -kovové.

Stavební firma, stavebnictví, stavební činnost. Výstavba, rekonstrukce domů, domy. Provádění, zakládání, základy staveb, stavba, odstraňování stavby, demoliční práce, bourací práce. Zednické práce. Stavební projekce, projektant.