ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zabýváme se stavbou a rekonstrukcemi rodinných domů, bytů, úprav zahrad i zemními pracemi. Hlavní náplní je také realitní činnost.

Výroba: -ocelové konstrukce -strojnětechnologické celky -strojní zařízení pro ekologii -tunelové pece pro vypalování keramiky -tunelové pece pro cihelny -pecní vozy pro tunelové pece -drobná zámečnická kovovýroba. Práce: -stavebně montážní. Činnost: -projekce -obchodní a zprostředkovatelská.

Stavební firma, která zajišťuje výstavbu, projekci, přípravu a administrativu pozemních staveb. Provádí stavbu RD na klíč, zednické a stavební práce. Postará se o elektroinstalace, sádrokartony, hydroizolace, obklady a dlažby, instalatérské práce.

Stavební firma, která zajistí výstavbu RD, pergol a zahradních altánů. Provádíme rekonstrukce RD, průmyslových hal, fasád a dalších objektů. Stavíme opěrné zdi a oplocení. Realizujeme lesní cesty a mlatové povrchy. Zajišťujeme zemní a demoliční práce včetně odvozu a likvidace odpadu.

Kovovýroba Jiří Florian se zabývá zakázkovou výrobou kovových schodišť, zábradlí, bran, vrat, branek, mříží i zahradního nábytku. Nabízíme i rošty pro fasádní zavěšovací obklady, včetně soklů. Najdete nás v Ivančicích. Kovovýroba, zámečnictví: - kovová vrata, brány, branky - schodiště - zábradlí - mříže - zahradní nábytek - výroba ...

Společnost nabízí širokou škálu výrobků lišící se rozměry, hmotností, zvoleným materiálem, povrchovou úpravou a dalšími faktory. Výrobky mohou být brány, vrata, lustry, lampy, kování na dveře, židle, stoly, zábradlí a mnoho dalšího.

Montáž a instalace zabezpečovacích kamerových systémů, elektroinstalace RD, hromosvodů a podlahového elektrického vytápění

Provádíme práce ve výškách s horolezeckou technikou. zajistíme opravy, čištění, nátěry a demolice továrních komínů. Zajistíme montáže bannerů ve výškách, opravy, montáže a nátěry střešních krytin, montáž vzduchotechniky a hromosvodů ve výškách a arboristické práce a rizikové kácení stromů.

Hydroizolace střech, balkónů, spodní hydroizolace staveb, hydroizolace teras

Služby v oblasti tesařství, pokrývačství, realizace střech na klíč v okolí měst Znojmo, Moravský Krumlov a Ivančice Vám poskytne firma Tesařství Hostěradice s.r.o. Zabýváme se také konstrukcí nových střech, rekonstrukcí stávajících střech, montáží střešních oken, výstavbou pergol. Najdete nás necelých 30 km od města Znojmo, ale zakázky ...

Zemní a výkopové práce Dovoz stavebního materiálu kanalizační přípojky vodovodní šachty odvoz suti.

Vodoinstalatérství, topenářství

Pneustav, s.r.o. provozuje autoservis, pneuservis a provádí zemní práce.

Stavební firma. Výstavba rodinných domů.Rekonstrukce, sádrokartonářství

Truhlářství, podlahářství -Zprostředkování obchodu

Firma Sylss poskytuje zasklívací služby. Zasklíváme balkóny, lodžie, pergoly, zimní zahrady, Instalace stínící techniky a bezpečnostních dveří.

Prodej a pokládka vinylových, korkových, kompozitních, laminátových a dřevěných podlah, PVC a koberců. Vyrovnání podkladu samonivelační stěrkou.

Elektromontážní práce a regulace topných systémů.

Provádíme elektrifikace domů či průmyslových objektů -montáže -instalace -opravy -revize a zkoušky elektrických zařízení.

Fotovoltaická elektrárna Služby: -tvorba prováděcí projektové dokumentace na výstavbu -realizace -autorský dozor -konzultace Energetická nezávislost Nabídka: -komplexní řešení soběstačnosti v dodávce elektrické energie Služby: Návrh a realizace: -hybridních fotovoltaických systémů, akumulace přebytků -ostrovních fotovoltaických ...

Práce, oprava, rekonstrukce, zateplování: -klempířství, pokrývačství -všechny typy střechy -střechy na historických památkách až po dnešní moderní -pokládáme nové střechy -montujeme střešní okna -zateplujeme -údržba střechy -dodávka střešních krytin a materiálu včetně doplňků -odborná a poradenská činnost -výpočet spotřeby ...

Montáž suchých staveb. Firma provádí montáž: -sádrokartonové systémy -plovoucí podlahy -solární panely -podhledy, stropy -střešní okna -minerální stropy

Služby: - zakázková výroba nábytku - kuchyně na míru, obývací pokoje - poličky, regály, skříně - montáž a demontáž - nábytek, dveře, pergoly, zimní zahrady - rekonstrukce, návrhy interierů, vizualizace - kompletní rekonstrukci bytů.