ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Kompletní elektroinstalační práce včetně revize, elektroinstalace, podlahové topení a instalace hromosvod.

Stavební práce. Práce, činnost: -stavební -stavebnictví -přípravné -dokončovací práce -zednické.

Výroba zahradních chatek, chatka, pergola a přístřešky, přístřešek. Montáž dřevěné obklady interierů i exteriérů.

Obklady, obkladačské práce: -kompletní obložení koupelen -obložení kuchyní -venkovní dláždění (zámková dlažba, schody) -obkládání a dláždění kolem bazénů -mozaikové obložení -schody uvnitř domu či bytu -usazení a obezdění van.

- obkladač, obkladačské, zednické práce, zateplování fasád, fasády, anhidritové podlahy, základní desky, rodinné domy na klíč -dlažby -rekonstrukce balkony a terasy -komplexně od návrhu až po realizaci -dodavatelé v našem oboru-Wolssey velkoobchod, Cesaro, Marrazi, keramické obklady a dlažby RAKO Lasselberger. -materiály Mapei, ...

Veškeré stavební práce ve výškách pomocí horolezecké techniky. -střechy (oprava, výměna a kladení nové střešní krytiny, čištění, nátěry, opravy a výměna klempířských prvků, instalace zábran proti ptactvu, zakrytí světlíků) -komíny (opravy, nátěry a ruční bourání komínů) -ocelové konstrukce (montáž, demontáž, nátěry konstrukcí ...

Výroba, prodej, dodávka, distribuce italského stylového i moderního nábytku - komody, noční stolky, skříně, postele, skleníky, konferenční stolky, stěny, křesla, stoly, židle, psací stoly, knihovny, čalouněný nábytek, sedací soupravy. - ložnice, jídelny, pracovny, obývací pokoje. - nábytek do kanceláří, hotelů, recepcí, restaurací i barů ...

Elektromontážní práce, rekonstrukce, oprava: -elektrooprava -výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení -elektroinstalace v rodinných domech a bytech -veřejné osvětlení -veřejný rozhlas. Revize-elektrické vedení NN. Výroba: -elektrické rozvaděče.

Elekroinstalační práce. Elektroinstalace, elektroinstalační materiál.

Podlahářství. Práce: -lepení PVC -renovace dřevěných podlah -montáž antistatických podlah

BS STAV s.r.o. zajišťuje kontejnerovou dopravu, autodopravu a zemní práce.

Tomáš Coufal poskytuje tesařské, pokrývačské a klempířské práce, střechy na klíč, opravy střech, půdní vestavby a montáž střešních oken. Pracujeme se všemi možnými typy střešních krytin.

Inženýrskogeologické průzkumy pro zakládání staveb, hydrogeologické průzkumy, konzultační činnost pro ložiska nerostných surovin, pedologické posudky a vynětí půdy ze ZPF.

Prodej a montáž tepelných čerpadel, solárních elektráren, vytápění, vodoinstalace, elektroinstalace.

David Vodák se specializuje na malování bytových i nebytových prostor, nabízí malířské a natěračské práce, tapetování, dekorativní malby a termoizolační nátěr.

Společnost Stavby-Spišiak s.r.o se zaměřuje na stavbu energeticky úsporných domů na klič, v rámci stavebních prací se také postará o hrubé práce a základové desky, obkladačské práce, zateplení a sádrokartóny.

Společnost se zaměřuje na výrobu bran, branek, plotů a zábradlí. V rámci této činnosti zajišťuje kromě výroby také vizualizaci, povrchovou úpravu a montáž. Dalšími činnostmi je drobné obrábění, broušení, svařování a opravy drobných konstrukcí.

Truhlářství - zakázková výroba dle přání a požadavků zákazníka - kuchyně - dětské pokoje - ložnice - obývací pokoje - pracovny - šatny a vestavěné skříně - dveře - vchodové i interiérové - terasy, pergoly Tvorba 3D návrhů

Zednické práce, rekonstrukce, rodinné domy na klíč

Radek Hrdina se zaměřuje na vodoinstalatérské a topenářské práce.

Michal Samson se zaměřuje na zednické práce.

Stavební, zámečnické, výkopové, zemní, demoliční práce, stavební firma, činnost, ruční výkopové práce, zednictví, stavitelství Znojmo, Miroslav, Jižní Morava, Brno, Moravský Krumlov, Třebíč, Vysočina, Jihlava -rodinné domy na klíč -fasády -zateplení fasád -inženýrské sítě -rekonstrukce domů -výstavba hal, skladů -základní desky k rodinným ...

Montáže elektrického podlahového vytápění. Veškeré elektro instalace.