Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Zámečnictví, kovovýroba: - ocelové konstrukce - mříže, schodiště - zábradlí ocel / nerez - oplocení - vrata, branky. Svářečské práce. Stavební zámečnictví.

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník. Práce na zakázku. Provádíme veškeré zámečnické práce včetně montáže: -Zábradlí -Zabezpečovací mříže -Ploty -Brány -Vrata(dveře) -Rošty -Drobné úpravy v domácnosti -Schody -Kovové přístřešky -Reklamní stojany -Stavební zámečnické práce Zajistíme povrchovou úpravu: -Lakování práškovou barvou ...

přerušení: od: 28.11.2012 Zateplení - základy - základové desky Stavba - základové desky.

přerušení: od: 1.7.2011 Kompletní výstavby rodinných domů, rekonstrukce bytů a průmyslových staveb, půdní vestavby, pokládky obkladů, dlažeb a pokrývačské práce.

přerušení: od: 4.11.2009 Natěračské práce Malířské práce - dekorace na fasády - další práce v oboru dle přání

přerušení: od: 1.11.2013. Truhlářství, podlahářství Zednictví Pokrývačství, tesařství

přerušení: od: 31.12.2013. Práce: -kovářské -zámečnické

přerušení: od: 18.12.2013 Izolace plochých střech, teras, garáží i proti zemní vlhkosti modifikovanými asfaltovými pásy.

přerušení: od: 29.4.2009 Elektrikářské práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Zednické práce Vodoinstalatérské práce.

přerušení: od: 15.8.2013. Malířství, lakýrnictví a natěračství

Výroba, prodej: -zakázkový nábytek -vestavěné skříně -dětské pokoje -pergoly a přístřešky -kuchyně -renovace kuchyní -zabudování vestavěných spotřebičů.

přerušení: od: 1.12.2013. Projektování, projekce: -solární systémy. -tepelná čerpadla. -ústřední vytápění.

přerušení: od: 28.6.2013. Malířství, lakýrnictví a natěračství Zednictví

přerušení: od: 1.9.2013. Komplexní zednické práce

přerušení: od: 17.7.2013 Zateplování budov. Rodinné domy na klíč - rekonstrukce Stavební práce - opravy fasád.

přerušení: od: 10.1.2011 Izolační práce - tepelné a zvukové izolace.

přerušení: od: 31.1.2014 Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků Truhlářství, podlahářství

Zateplování rodinných domů. Vyklízecí, bourací práce.

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Služby v oblasti administrativní správy a služby ...

Zámečnictví, nástrojářství Výroba lisovacích nástrojů, ohýbaček a vrtacích, soustružnických i frézařských upínačů.

Vodoinstalatérství, topenářství. Výměna, cejchování, oprava, servis: - vodovodní baterie. Prodej: - vodoměry. Nyní činnost provozuje jako firma Harák, s.r.o. IČO:25500368.

Práce, služby: -Zámečnictví.

přerušení: od: 1.1.2014. Stolařství

přerušení: od: 1.1.2014. Práce: - stavební - zednické.

Stolařství, truhlářství.