Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Tesařství, tesařské práce, tesař, výroba: -pergola, pergoly -altán, altány -oprava, úprava krov, krovy -speciální zakázka, zakázky.

Vodoinstalatérství, topenářství Montáže, prodej: -solární systémy -tepelná čerpadla -kotle na biomasu -podlahové vytápění -centrální vysavače. Voda - topení - plyn .

přerušení: od: 12.11.2012. Zednictví

přerušení: od: 1.11.2013. Zednictví

přerušení: od: 31.3.2010 Parkety - pokládka - renovace

Projekce, měření a regulace. Regulace vytápění, kotelen, výměníkových stanic. Regulace vzduchotechniky. Poradenství. Elektroinstalace. Revize. Montáž a servis PC sítí.

přerušení: od: 8.1.2014. Elektroinstalace RD

přerušení: od: 2.1.2014 Nabízíme klempířské a pokrývačské práce.

Výroba, prodej, oprava: -atypický nábytek -vybavení kanceláří a škol -realizace výstavních expozic.

-Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Elektroinstalace, elektromontáže, montazespotřebičů, datové sítě, opravy, vodoinstalace, odpady, montaz sanity, sekani a bourani.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

Řemesla: -vodoinstalatérství. -topenářství.

Vyklízení půd a sklepů Sanace omítek Rekonstrukce - kamenné ploty Zednické práce

Zemní a výkopové práce - hloubění základů

Zednické práce: -zateplování fasád -pokládka obkladů a dlažby -realizace krbů, teras i podezdívek.

Služby: -zednické práce -sádrokartonářské práce -fasády -izolace -dlažby -obklady aj.

Malíř, natěrač. -bytové, nebytové prostory -fasády -dětské pokoje -školy -školky Lakování: -oken -dveří -drobných konstrukcí -fládrování dveří aj.

Stavební práce a rekonstrukce: -zemní práce -inženýrské sítě a komunikace -výstavba rodinných domů -revitalizace panelových domů -průmyslová výstavba.

Prodej, bazar : -lednice, ledničky, pračky, televizory -oblečení, nábytel, stolky, počítače, kola, sedačky, postele.

Práce: -voda, topení, plyn -instalatérské, topenářské -rekonstrukce topení, vody a koupelen, koupelna v domech i bytech -zateplování fasády -stavební.