Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: -truhlářství -truhlářská výroba na zakázku -kuchyně, vestavěné skříně, kancelářský nábytek -3D návrhy nábytku a interiéru -podlahářské práce, plovoucí podlahy.

Kovovýroba. Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Specialista na čerpání betonu: -do výšky 200 m a vzdálenosti 1000 m -mobilní čerpadla -stabilní čerpadla s dieselmotorem nebo elektromotorem -betonovací věže -mechanické rozdělovníky -přídavné dopravní potrubí, hadice.

Datum zániku:20.04.2011 Výroba: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky (vestavěné skřáně, návrh zdarma) -dětské pokoje -podlahy(QUICK STEP, MAGNUM PARKET, STEP STYLE, ATD) -dveře a obložkové zárubně (SAPELI, MASONITE, SOLODOOR, -kování (COBRA, SAPELI) -kancelářský nábytek.

vedeno již jako s.r.o. PRŮTOČNÍK s.r.o. NA VLNÁCH ČISTÉHO POTRUBÍ. Služby: -průtočník -tlakový vůz HydroMax čistí potrubí DN 40 - DN 1000 (splašková, dešťová a průmyslová kanalizace, svody) -čištění: -domovní přípojky kanalizace -dešťové vpustě a potrubí -revizní šachty kanalizačních systémů včetně likvidace odpadů ...

Služby: -hydroizolační práce.

Práce: -vrtací a trhací práce -beranění -vytahování štětových stěn -beranění ocelových kruhových i I a U profilů -montáž ocelových konstrukcí.

Datum zániku:30.06.2008 Výroba, maloobchod: -kruhové dřevěné tyče -skládací stoličky -rohové a závěsné poličky -stojany na CD -pojízdné postele -sklápěcí postele.

Datum zániku:05.03.2014 Výroba, prodej: -umělecké a stavební zámečnictví. Řemeslo: -umělecký kovář -zámečník. Vzorková prodejna: -Pekařská 34 Brno 60200 mob.: 777 051 932

Truhlářské práce. Výroba, maloobchod, prodej, montáž: -kuchyňské linky, protilinky -zásuvky pod kuchyňské linky -skříňky nad kuchyňské linky -dvířka včetně pantů. Výměna: -pracovní desky včetně dřezů.

Provádíme úklidové, zemní a výkopové práce, veškeré demolice, zámkové dlažby, obrubníky, úpravy břehů kanalizace, sekaní a řezání keřů, keře a stavební práce, stavitelství, zednické práce.

Společnost je držitelem certifikátu řízení kvality dle ČSN ISO 9001:2004, řízení ochrany životního prostředí dle ČSN ISO 14001:2008 a buduje systém managementu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci dle OHSAS 18001:2007. Projekce, dodávky, montáž, uvádění do provozu, údržba, servis: -rozvodny a transformovny 110/22 kV, 400/110 kV (VVN) ...

Sklenářství: -sklo. Řemeslo: -sklenář.

Rekonstrukce interiérů a staveb, kompletní realizace interiérů na klíč (služby architekta, zhotovení projektové dokumentace, vyřízení stavebního povolení). Zednické, obkladačské, štukatérské, malířské a lakýrnické práce. Pokládáme plovoucí a dřevěné podlahy.

Stavební práce, stavební firma. Stavební, zateplovací a řemeslné práce a rekonstrukce domů a bytů, domy, byty.

Profesionální malířské a natěračské služby v Brně a širokém okolí za skvělé ceny. Široká paleta malířských technik, od nejjednodušší výmalby na bílo po tónované malby z několika tisíc odstínů vzorníku.

Datum zániku:23.07.2014. Izolační práce Pokrývačské práce

Truhlářství: -výroba nábytku na míru.

Sklenářství: - rámování - sklo.

datum zániku: 10.7.2014. -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb Malířství, natěračství Hostinská činnost