Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
zánik poslední živnosti: 7.10.2013 Rekonstrukce i novostavby: -koupelny a bytová jádra -kompletní realizace zakázky včetně zajištění ostatních řemesel ( vodo topo, elektro, malby apod.) - montáž keramických i přírodních obkladů a dlažeb s garancí vysoké kvality provedení - drobné zednické práce, opravy a rekonstrukce bytových i ...

Autodoprava, autojeřáb, jeřáb: -vnitrostátní doprava -bagrování -zemní práce - jeřábnické práce

Výroba, dovoz, prodej: -výplachové produkty a cementační aditiva Geologický průzkum a vrtání studní. Řízené i neřízené horizontální vrtání a mikrotuneláž. Odvodňovací a sanační vrty horizontální i svislé. Vrtání pro clonové odstřely v lomech. Zakládaní staveb a stavební činnost, včetně pilotů, hydroizolačních stěn apod.

Práce: -vodoinstalační -plynoinstalační -kanalizační -topenářské.

Antonín Sedláček - KOVO: - zámečnictví. - kovoobrábění, stavební konstrukce. Kovovýroba pro sklenářství: - zakladač na tabulové sklo (ruční výsuvný) - stůl na sestavení šprosnových polí.

zánik poslední živnosti: 8.11.2014. Zakázková výroba krbů, prodej, montáž: -venkovní krby -vnitřní krby. Rekonstrukce interiérů. Izolatérství. Komíny. Krbové kamna. Zastřešení.

Stavební práce: -zateplování budov -sanace zdiva proti vlhkosti -zednické -obkladačcké.

Služby: - řezbářství - malířství, natěračství

Stavební činnost: -stavební práce, zednictví -obklady, dlažba -dodávka, montáž-okna, dveře, zimní zahrady, příslušenství.

Rámování, paspartování: -obrazy.

Stolařství, truhlářství: -stolař, -truhlář -výroba na zakázku, prodej -kuchyně, kuchyň, kuchyní -stoly, stůl -okno, okna, oken, dveře, dveří -schodiště, schody -interiér nábytek, nábytku.

Provádíme veškeré zednické práce, obkladačské práce a stavební práce v Brně a okolí. Pro veškeré naše práce jsme schopni zajistit potřebný stavební materiál i s dopravou. Naší prioritou je profesionální přístup k práci, dodržování smluvených termínů a spokojenost zákazníka. Zednictví - Brno a okolí provádí: veškeré rekonstrukce, stavby RD, ...

Stavební činnost: -montáž sádrokartonu -zednické práce: -obklady, dlažba -oprava fasád a stěn -předělání-bytová jádra -půdní vestavba.

zánik poslední živnosti: 10.2.2012. Montáž a opravy elektrozařízení bez omezení napětí.

Práce: -malířské, -natěračské.

Výstavba: -rodinné domy na klíč -dřevostavby -vyřízení stavebního povolení a projektu -provádíme domy z OSB desek -roubené stavby -srubové stavby a naší novinkou jsou domy ze systému novatop. Nabízíme: -záruka 50 let na domy. Dále: -stroje na zemní práce a nákladní auta. Dokážeme nabídnout veškeré terénní úpravy a zemní práce včetně ...

Zámečnictví, nástrojářství. Zakázková výroba bran, schodů, plotů a přístřešků včetně montáže.

Pokrývačské práce, tesařské práce, realizace střech, altány, pergoly. Klempířské práce.

Práce: -tesařské -pokrývačské -stavební tesařství -dřevěné krovy -dřevěné stropy -historické krovy -rekonstrukce dřevěných krovů a stropů -pergoly -osazení střešních oken -sruby, chaty.

Geodetické práce: -geometrické plány -geometrický plán -vytyčení hranice -zaměření stavby -oddělení pozemku -řešit věcné břemeno -podklady pro projekt -zaměření přípojky Naše služby a produkty: -práce v katastru nemovitostí -komplexní služby pro pozemkové úpravy -technické mapy měst, správa datových skladů -pasportizace pro ...

Projekce, projektování elektrotechniky a elektroniky: -zabezpečení objektu -návrhy elektroinstalace -systém požární signalizace.

Dodávka a montáž technického zařízení budov: - vzduchotechnika - klimatizace - odvětrání strojoven a jiných provozů - odprašování provozu v potravinářské výrobě - chlazení - ústřední vytápění, kotelny, výměníkové stanice - rozvody elektro (silnoproud) a MaR (měření a regulace) - zařízení: VZT jednotky, ventilátory, ...

zánik poslední živnosti: 9.12.2013. Půjčovna, půjčování, pronájem: -nákladní přívěsný vozík, přívěsné vozíky za osobní automobily -hliníkový žebřík, hliníkové žebříky -ruční hyraulická ohýbačka kovových trubek, hydraulické ohýbačky kovové trubky -svářečka, svářečky plastových trubek, plastové trubky, plastová trubka -vrtačka, ...