Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
zánik poslední živnosti: 10.3.2014. Výroba, zpracování, broušení: -sklo.

zánik poslední živnosti: 20.1.2014 Stavba - krby. Drobné zednické práce. Stavba - krby, zazdívání, krbové vložky.

Výroba a montáž veškeré zámečnické produkty dle dodaných projektů. Nabízíme výrobu: vrata, brány, branky, lehké ocelové konstrukce, kovová schodiště, ploty atd. Drobné zámečnické práce a služby usazení vrat, podesty aj.

Pila. Pilařská výroba: - stavební řezivo. Sušení řeziva. Impregnace řeziva. Stavební stolařství. Výroba palubek a podlah. Rozvoz výrobků po celé ČR. Ukončil činnost 02/2014.

zánik poslední živnosti: 8.5.2013 Opravy, revize, montáž - hormosvody.

Klempíř, pokrývač. Práce: -sádrokartony -plovoucí podlahy i renovace bytových jader -opravy a renovace střech.

Práce: -stavební -stavba domů na klíč -zateplení fasády -obklady -dlažby -malby -nátěry.

Klempířství a oprava karoserií, izolatérství Pokrývačství, tesařství. Zrušeno 03/2014 s likvidací.

zánik poslední živnosti: 6.3.2013. Elektroinstalační práce: - revize - silnoproudé rozvody.

zánik poslední živnosti: 27.11.2013. Práce: -zemní, výkopové práce. -úprava terénu. Služby: -úklidové. -komplexní úklidový servis.

zánik poslední živnosti: 9.11.2013. Pokládka - podlahové krytiny

Kontejnerová doprava, dovoz: - štěrk, beton, recyklát - ornice - zeminy - kompost. Likvidace odpadů. Demolice, zemní práce.

Veškeré malířské a natěračské práce. Malby bytů, domů, schodišť, podnikatelských objektů, nátěry fasád.

přerušení: od: 1.1.2011 Klempířské práce Pokrývačské práce Prodej - střešní okna.

zánik poslední živnosti: 2.9.2013 Truhlářské práce Návrhy - interiéry Zakázková výroba - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky Zakázková výroba - nábytek (obývací pokoje, skříně, stoly, ...) Pokládka - plovoucí podlahy.

přerušení: od: 1.1.2014. Demolice Zemní práce.

Ukončena činnost. Práce, služby: -kamenosochařství.

Kovárna, výroba, export v oborech: -tváření kovů -svařování, svinování ocelových polotovarů -ocelové konstrukce -zámečnická -volné a zápustkové výkovky -příruby, segmenty svinované za studena i za tepla -výlisky z plechů -tepelné zpracování oceli, žíhání, kalení, zušlechťování -výkovky z oceli a ze speciálních materiálů ...

Oprava, servis: -záruční i pozáruční -veškeré plynové kotle (kotel), sporáky, topidla a jiná plynová zařízení, plynoinstalace. Autorizované měření emisí a spalin. Montáže a revize: -všechny plynové spotřebiče do 50 kW -kotle plynové Dakon, Mora, Protherm, Destila, Fagor, Chaffoteaux et maury, Viadrus, Thermona -zásobníky vody ...

Montáž, opravy: -veškerý nábytek -drobné údržby a opravy v domácnosti -práce hodinového manžela.

Klempířství, pokrývačství a tesařství: -veškeré klempířské práce -klempíř, tesař, pokývač -měď, zinek-titan, hliník, Lindab -pokrývačské práce na klíč -střešní okna - Velux, Kubeso -tesařské práce -stavební zamečnické práce.

OKR, v.o.s. se zaměřuje na výrobu epoxidových systémů pro stavební práce, včetně průmyslových podlah, sanace povrchů a dodávek designových povrchů.