Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Rámování, paspartování. Laminace za studena. Velkoplošný digitální tisk. Zasklívání a rámování zrcadel, opravy a renovace starých či poškozených rámů a ostatní související služby.

vedeno již jako s.r.o. HOBLÍK GM s.r.o. Provádíme truhlářské a tesařské práce. Výroba a prodej: -nábytku a bytových doplňků podle individuálních požadavků zákazníka, vybavení interiérů, zhotovení schodišť z masívu, kompletní stavba kuchyní včetně dodávek spotřebičů, výroba zahradního nábytku, pergol, dřevěného oplocení, dřevěných altánků, ...

Truhlářství, podlahářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Pokrývačství, tesařství Natěračské práce Malířské práce Práce ve výškách Izolace plochých střech.

Výroba - palubky Truhlářské prácezakázková výroba - kuchyně - vestavěné skříně - postele - šatní skříně - vybavení kanceláří - schody - dřevěné hračky armáda, auta, letadla, stroje a vlaky Výroba - stínící technika - žaluzie - sítě - venkovní ...

Obkladačské práce - pokladačské práce

vedeno již jako s.r.o. ALNE, s.r.o. Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí Zámečnictví, nástrojářství -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, ...

-Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

vedeno již jako DBEST s.r.o. Studnařství -hloubení studní domácích i průmyslových přejít -čištění přejít a opravy studní -odvodnění objektů - vsakovací jímky přejít -čerpací zkoušky -desinfekce a rozbory vody -celoroční údržba studní -projektová dokumentace -položení protiradonových zábran -prodej skruží, zákrytových desek a ...

Výroba na zakázku: -kovovýroba (pasířství, zámečnictví, svařování speciálních materiálů, kovoobrábění i opravy auto-moto dílů). Výroba a montáž: -zábradlí, schodiště, různé doplňky do interiéru a exteriéru.

Elektroinstalace Plynoinstalační práce Topenářské práce.

vedeno již jako RAJNOŠEK s.r.o. Autodoprava. Zemní práce.

Střešní okna, střešní systémy, střešní fólie, tepelné izolace.

Truhlářství, podlahářství jednáno za živnost

vedeno již jako s.r.o. Prodej, demontáž, montáž stavební výplně: -plastové okno, plastová okna -plastové dveře, dveří. Zednické zapravení. Likvidace starých oken. Prodej, montáž: -obložkové zárubně -vnitřní dveře -bytové doplňky.

vedeno již jako s.r.o. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Provádíme komplexní elektroinstalace: -domovní a průmyslové silnoproudé elektroinstalace -instalace hromosvodů -elektronické zabezpečovací systémy (EZS) -požární zabezpečovací signalizace (EPS) -kamerové systémy (CCTV) -přístupové systémy (ACCESS).

Prodej a montáž : -vestavěné skříně. Zasklívání balkonů a lodžií.

Čistění a dezinfekce vzduchotechniky Prodej a montáž vzduchových filtrů Komponenty pro čisté prostory.

Výroba, prodej: -nábytek. Řemeslo: -truhlář -tesař.

Stavební činnost, stavebnictví, stavby: -novostavba na klíč -rekonstrukce objektů, objekty -půdní vestavby, vestavba -montáže, montáž -zateplování budova, budovy -fasády, fasáda -sádrokartony -zednické obkladačské práce -zemní práce, kanalizace, vodovody. ZELENÁ ÚSPORÁM ISO 9001

Nabízíme kompletní stavební činnost, zateplování fasád, stavby na klíč, novostavby, rekonstrukce, bytová jádra, demolice objektů a natěračské práce, hydroizolace a sádrokartonářské práce. Dále také kontejnerovou doprava a pronájem lešení.

Truhlářství, výroba: - schodiště - kuchyně - nábytek Truhlářská výroba - kuchyně - nábytek - schodiště.