Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Jaroslav Kojan se zaměřuje na zednické, izolační, obkladačské a zateplovací práce včetně výstavby rodinných domů a rekonstrukcí.

Zakázková výroba - pojezdové brány výplně dřevo a plast - zimní zahrady kov i dřevo - schodiště - zábradlí - ploty (výplně dřevo a plast) Zámečnické práce - kovovýrobavýroba - mříže - zábradlí

Zasklíváme okna, dveře, lepíme zrcadla, zhotovujeme skla na stoly nebo police. Rámujeme obrazy, výšivky, zrcadla a provádíme paspartování.

Nabídka geodetických a kartografických prací. Stanovení radonového indexu pozemku. Vyhotovíme libovolné geometrické plány v rámci legislativy ČR, vytyčíme pozemky dle katastru nemovitostí. Mapová tvorba - účelová mapování velkého měřítka pro projekční nebo inženýrské činnosti. Stanovení radonového indexu pozemků: provedeme měření a vyhotovíme ...

Elektroinstalační práce - revize elektrických zařízení, nářadí, spotřebičů.

Kompletní služby na klíč. Vizualizace, relizace, poradenství, návrhy. Řešení interiérů, interiéry. Vypracování grafického návrhu. Poradenství. Obchodní, stavební činnost. Stavební práce, stavebníctví: -návrhy a realizace interiérů, interiér -přestavby, přestavba, výstavba bytových jader, bytová jádra -rekonstrukce koupelen, ...

Tesařství, pokrývačství, klempířství, zámečnictví Klempířské, pokrývačské, tesařské práce. Kompletní realizace, rekonstrukce, výstavba, opravy střechy, střecha. Prodej, montáž: -střešní okna Velux -střešní krytina Bramac, Betonpres, Tondach, Onduline, Lindab -plechová, plechové krytiny -žlaby, svody-měď, pozink -vložkování ...

Společnost TOP CENTRUM & CHLAZENÍ MIKULOV s.r.o. se zabývá topením, vodou a plynem. Jsme firma s dlouholetou praxí v oboru. Projektujeme, realizujeme a vycházíme vstříc všem našim zákazníkům. Pracujeme nejen na rodinných domech, ale i na velkých projektech. Topenářské práce: - montujeme všechny typy topných těles od radiátorů až po tepelná ...

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy - bytové stavby. Realizace, rekonstrukce: - koupelny. Montáže: - obklady a dlažby Drobné stavební práce. Rekonstrukce: - bytová jádra Realitní služby. Zprostředkování - prodej a pronájem: - nemovitosti.

Pavel Hard se zaměřuje na výrobu a prodej kovových dveří, nábytku a interiérových doplňků.

Michal Vlček se zaměřuje na rekonstrukce domů, sádrokartonářské a obkladačské práce.

Zakázková výroba z barevných kovů Pasířství, pasířské práce. Zámečnictví: -nerezová zábradlí, schodiště -ostatní zábradlí, schodiště -markýzy, reklamní poutače -mosazné a nerezové nápisy, cedule -lustry lampy -ostatní výrobky. Práce provádíme v regionu Brno, Brno venkov, Břeclav, Hustopeče, Jihomoravský kraj...

Společnost VTP - Instalace s.r.o. zajišťuje instalaci vody, plynu a topení.

Prodej, realizace: - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy. Elektroinstalace: - slaboproudé montáže Prodej, servis: - výpočetní technika. Realizace a správa - počítačové sítě.

Činnost: - montáž sádrokartonu - sádrokartonářské práce - podbití (podhledy) střechy, fasády z plastových i dřevěných palubek

Firma Vysto Kobylí, s.r.o. vyrábí ocelové stožáry a sloupy veřejného osvětlení s příslušenstvím, osvětlovací stožáry. Dodáváme kompletní materiál na veřejné osvětlení. Výbojkové zdroje do veřejného osvětlení. Výroba, poradenství, studie: -žárově zinkované stožáry veřejného osvětlení, sloupy světelné signalizace semafory, vlajkové, ...

Výroba, prodej: -kontejnery -kovové konstrukce -kotle

Výroba: - okna - schodiště - pergoly - brány - zábradlí

Prodejní interiéry s.r.o. ve Znojmě je česká firma, která zajistí a komplexně zařídí projektování, návrhy a vizualizace interiérů prodejen, obchodů, pekařství i cukráren. Můžete se spolehnout na rychlý servis po celé České republice včetně možnosti financování formou finančního leasingu.

Petr Malaník poskytuje instalatérské služby na míru. V rámci své činnosti zpracovává cenové nabídky, provádí odborné konzultace ohledně výběru a nákupu technologie a s tím souvisejících předmětů.

Truhlářství, truhlářské práce, stolař, výroba, prodej, distribuce, montáž nábytek, nábytku. Zakázková výroba kuchyní, kuchyně, kuchyň, nábytek na míru, dveře, okna, oken, okno a podlahy z masivu i lamina.

MAX WAY s.r.o. poskytuje montáž a servis: -chlazení, klimatizace, rekuperační jednotky tepelných čerpadel -realizace, záruční i pozáruční servis -zařízení do bytů, rodinných domů, kancelářských prostor, hotelů -zařízení od předních výrobců LG, Daikin, Toshiba, Panasonic, Sinclair.

Zeměměřická kancelář: - geodetické práce pro katastr nemovitostí - inženýrská geodézie, tj. oblast investiční výstavby pro privátní sektor, velké stavební firmy a významné státní instituce.

Prodej: -náhradní díly pro plynové kotle a elektrické zásobníky na vodu -prodej plynových kotlů do 50 kW. Kompletní dodávky topení na klíč. Vložkování a revize komínů. Velkoobchod, malobchod: -díly pro plynová zařízení.

Společnost APEX trans, s.r.o. realizuje dílčí části stavby, ale pomáhá komplexně s projekty a sestavením rozpočtu.