Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Malířské a natěračské práce: -malířské práce -bytové a nebytové prostory, kanceláře, školy, škola -primalexové, tónované, disperzní, umyvatelné, strukturované, dekorační malby, malba -nátěry fasád, betonové a ocelové konstrukce, podlah, protiplísňové, oken, okna, dveří, dveře, zárubně, zárubní, střechy, radiátorů -nástřiky, nástřik ...

Firma RENOVOB - Vladimír Jelínek se sídlem v Ochozi u Brna v okrese Brno - venkov se zabývá kovoobráběním a veškerými opravami a renovací jednoúčelových strojů. Zpracováváme nerez a ocel. Současně nabízíme také elektroinstalační práce.

Stavební činnost: - dodávky účelových a bytových staveb, inženýrských sítí a komunikací Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské.

Instalatérské a topenářské práce.

Mastos s.r.o. se zaměřuje na vytápěcí systémy, klimatizace, vzduchotechniku a instalatérské a montážní práce.

Stavební firma ZednickéPráceZde s.r.o. se zabývá výstavbou rodinných domů přes kompletní rekonstrukce až po zateplení fasád. Dále také výstavbou a klenbením vinných sklepů a vinoték, dále pak nabízíme kompletní zednické a obkladačské práce. Práce: - výstavby rodinných domů - klenbení vinných sklepů a vinoték - kompletní rekonstrukce ...

Naše firma s provozovnami v Kuřimi a Drásově v okrese Brno - venkov nabízí především nákladní autodopravu. V rámci této činnosti realizujeme likvidaci a odvoz odpadu, nakládku a přepravu kulatiny, veškeré zemní, výkopové a bourací práce a také prodej a dovoz sypkých materiálů. Působíme v okrese Brno - venkov. Naše činnost: - nákladní ...

Firma je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 Opravy a údržba bytového fondu: -zámečnické práce -hydroizolace plochých střech Objednávková kancelář: Otakara Ševčíka 85 Brno 63600 tel/fax: 545 217 333 Prodejna: -Otakara Ševčíka 85 Brno 63600 tel: 545217333 -prodej zámečnického a železářského zboží.

ENIMONT, s.r.o. se zaměřuje na montáže vzduchotechniky, chladících zařízení, záložních zdrojů, motorgenerátorů a výfukových systémů.

Držitel certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001. Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, rozvoz, rekonstrukce, návrhy koupelen na počítači (3D): -keramická dlažba a obklady značek: Keros, Cinca, Ceramica alcora, Inalco, Teka, Parky, Pavigres, Valadares, Hidra, Eder glass, Profilpas, Cinsec -vybavení koupelen a WC -vany i masážní (vířivé), vaničky ke ...

Protipožární a zabezpečovací systémy. Revize: -silnoproudých rozvodů -slaboproudých rozvodů -elektrospotřebičů -kontrola provozuschopnosti zařízení EZS a EPS -zhotovení projektové dokumentace slaboproudých a silnoproudých rozvodů.

- Stavba střech, altánů nebo třeba zastřešení k bazénu - Střecha na klíč - latě, kontralatě, fólie, dodávka a montáž krytiny - Klempířské práce a drobnější práce zednické

Zednické, sadrokartonářské práce.

Realizace: - kompletní rekonstrukce bytových domů - zateplení fasád - výměna oken a dveří - montáž a demontáž balkónů a lodžií - oprava podlah balkonů - zasklívání lodžií - rekonstrukce rozvodů a elektroinstalace.

Profesionálně-technologické stavby. Služby: -stavby domů na klíč -opravy a péče o památkové fasády -zateplení -obklady, dlažby, konstrukce ze sádrokartonu -vodoinstalace, elektroinstalace -klempířské, sklenářské, zámečnické, topenářské práce -plynoinstalace.

Klempířství Samek provádí: - klempířské práce - montáž plechových střešních krytin - výroba specifických a okrasných doplňků - montáž a opravy žlabů a svodů - speciální atypické práce (kostely, zámky, historické památky) - výškové práce - nátěry a opravy střech a svodů - výměna a oprava klempířských prvků na těžko dostupných místech - ...

Služby: - rekonstrukce - sanace - elektrosmóza

Poskytuji služby hodinového manžela v Hustopečích u Brna a okolí.

Tesařství, tesařské práce: -stavební tesařství -realizace nové vazby, vazba -krovy -pergoly -oprava staré střechy, střecha -práce na střeše.

Provádíme veškeré klempířské, pokrývačské, tesařské práce. Klempířství, pokrývačství, tesařství, vložkování komínů, komíny. Střechy na klíč včetně dodávky vaškeých materiálů. Provedeme odborně všechny práce na střeše. Ploché i šikmé střechy. Opravy, rekonstrukce a hydroizolace (střešní folie) střech, zateplení. Kompletní realizace ...

Společnost efape s.r.o.se zaměřuje na elektromontážní práce a projekční činnost, poradenství, kalkulace, projekty, montáž systémů a revize.

Projekční práce, pasportizace a repasportizace staveb, geodetické a geologické práce, měření radonu, služby koordinátora BOZP, stavební dozor a další činnosti v oblasti stavebnictví poskytuje společnost SONDEO s.r.o. Provádíme práce na celém území ČR a našim zákazníkům jsme schopni vyjít maximálně vstříc z hlediska jejich požadavků. Naleznete nás ...

Naše firma nabízí dodávky a montáže střech na klíč. Na trhu působíme již desítky let. Dále nabízíme práce spojené se dřevem a střechami. Tedy pergoly, zahradní altány, dřevěné ploty a branky, střešní okna a další výrobky ze dřeva. Provádíme i vnitřní práce: sádrokartony, plovoucí podlahy, půdní vestavby atd.

Betonová dekorativní úprava zdiva, fasády, exteriérů a interiérů technologií umělého kamene. Dekorativní betonové úpravy fasády, venkovní prostory, exteriéry, interiéry.