Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Podniková prodejna firmy MONARC, Výroba, prodej: -nábytek.

Společnost Aves bau, s.r.o. provádí zemní práce a demolice. Realizujeme stavby kanalizací, inženýrských sítí, komunikací a zpevněných ploch. Nabízíme také terénní a sadové úpravy. Práce: - zemní práce - demolice. Stavby: - kanalizace - inženýrské sítě - komunikace - zpevněné plochy. Služby: - krajinářské úpravy - sadové ...

Společnost Renowood s.r.o. se zaměřuje na truhlářství, renovaci nábytku a na dřevěné prvky architektury. Dílna – Zahradní 1238/3a, Rousínov

Malířské práce Čištění - koberce Služby hodinového manžela Obkladačské práce Lehké zednické práce.

Společnost DM Concrete s.r.o. z Brna se zabývá výrobou nábytku ze dřeva, truhlářskými pracemi, zednickou prací a postará se i o obklady, dlažby a podlahy.

Výroba: -soustružení dřeva -výroba nábytku na míru -vybavení kanceláří, obchodů, restaurací

PROJEKČNÍ KANCELÁŘ, REALIZACE STAVEB. -zajištění projektu na klíč - od prvotní studie po předání stavebního povolení (zastupování investora na dotčených orgánech) - kompletní výstavba rodinných a bytových domů, průmyslových objektů -zateplování staveb, montáže sádrokartonů, strojní omítání, elektromontáže.

Protipožární nátěry s certifikací Nátěry, malování - konstrukce horolezeckou technikou - hrubé omítky - byty - domy - kanceláře.

Truhlářská práce, grafický návrh. Zakázková výroba kuchyňských linek a vestavného nábytku na klíč. Grafický návrh i kompletní výroba nábytku, kuchyně, obyvákové stěny, vestavěné skříně, postele na míru, stejně jako noční stoky, skříně, komody, poličky, dětské postele, skříně, interiérové dveře na míru.

Tomáš Šťastný provozuje umělecké kovářství a zámečnictví. Realizujeme výrobu případně restaurování, dle vlastních návrhů, ve spolupráci s architekty a především dle požadavků zákazníka. Každý výrobek z naší kovárny považujeme za originál, jehož součástí je také originální návrh. V rámci komplexních služeb poskytnutých našim zákazníkům proto ...

Zpracujeme: -vyhotovení geometrických plánů -vytyčení vlastnických hranic pozemků -geodetické práce pro projekty a stavbu -geodetické práce pro pozemkové úpravy -poradenství v katastru nemovitostí. Geometrické plány staveb -pro kolaudaci a zápis do katastru nemovitosti (chaty, garáže, rod. domy, aj.) -pro oddělení pozemku -pro ...

Zemní práce minibagrem provádí Jakub Škorpík z Tišnova. Mezi služby patří výkopové práce, drenáže domů, plotové základy, čištění potoků, vrtání děr a do hloubky.

Společnost LP omítky - Lukáš Panovský se specializuje na různé druhy vnitřních i vnějších omítek na rodinných domech a bytech. Naše firma Vám dokáže zajistit i sádrokartonové podhledy a nakonec Vám celý dům, či byt vymalujeme.

Rodinné truhlářství Furchovi se zabývá výrobou truhlíků, krmítek, zvířat (např. na dětské hřiště), pergol, zahradního nábytku, schodů a mnoho dalšího.

Výroba klíčů, nouzové otevírání aut – všechny typy a značky vozidel. Profesionální otevírání zabouchnutých nebo zamčených (přivřených) dveří domů a bytů. Opravy zámků dveří všech typů. Montáž bezpečnostních prvků. Poradenství v oblasti zabezpečení svého majetku.

Společnost Elektromontáže David Kudlička provádí elektroinstalační a elektromontážní práce, silnoproud i slaboproud. Nabízíme montáže rozvoden NN a VN, montáže hromosvodů, vnitřní a venkovní elektroinstalace, zabezpečovací a kamerové systémy, telekomunikační a přístupové systémy, systémy pro regulaci, televizní rozvody - antény a satelity, ...

Kominické služby: - kontrola komínů a spalinových cest - revize.

Instalace: - tepelná čerpadla a solární systémy. Administrace dotace. Kominické služby

Skříně na míru a úložné prostory. Vyřešíme úložné prostory pro vaši předsíň, ložnici, pracovnu, dětský pokoj, obyvák, šatnu, podkroví.... Výroba, prodejna, maloobchod, distribuce: -kuchyně na míru -vybavení interiérů -interiéry na míru -skříně, skříň, skříní na míru -interiérové dveře, zásuvky, šatní -vstupní dveře systém, věšáky, ...

Provádí vodoinstalační, montážní, topenářské a plynoinstalační práce. montáž tepelných čerpadel, klimatizace a rekuperačního větrání

Výroba: -truhlářství -stolařství -nábytek na zakázku -dřevovýroba.

Zemní práce, demolice, úprava terénu, odvoz suti, doprava stavebního materiálu.