Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Instalatérství, vodoinstalatérské a topenářské práce v okolí Mikulova: - montáž vnitřních vodovodů - opravy stávajících vodovodů - instalace nové kanalizace a rekonstrukce stávající - rekonstrukce koupelen a bytových jader - opravy a výměny vodovodních baterií a WC - filtrace a úprava vody - opravy a čištění bojlerů - instalace vodoměrů ...

Montáž, opravy a revize elektrické zařízení a hromosvody. Instalace el. podlahového vytápění DEVI, infratopení Elektroinstalace RD, bytů, byty, komerční i průmyslové postory osvětlení interiérů a budov, rekonstrukce elektrických rozvodů.

Zakázková kovovýroba: - ocelové konstrukce - kovová vrata, brány - schodiště, zábradlí - zámečnické práce - svářečské práce.

Služby: Projektová činnost – odborné pomoci, studie, projekty pro stavební řízení a realizaci. Obecné elektroinstalace, provozní rozvody silnoproudu, vnitřní osvětlovací soustavy, venkovní osvětlení, osvětlení architektur, elektrická požární signalizace, elektronické zabezpečovací systémy, strukturované kabeláže. Inženýrská činnost – při ...

Technické i technologické zařízení budov.

Firma Boko stavby se sídlem v Brně zajišťuje výstavbu a kompletní rekonstrukce bytových a nebytových prostor, rodinných domů, a jiných staveb. Provádí bourací, podlahářské, malířské a zednické práce.

Dodávka a montáž sadrokartonů.

Služby: -kominictví -čištění komínů -vložkování komínů.

Elektroinstalační práce v domech, bytech, skolách i průmyslových objektech.

Designové, dekorativní stěrky a podlahy - povrchy do interiérů i exteriérů.

Veškeré instalatérské práce Vám zajistí firma Vlastimil Pelc z obce Nemojany v okrese Vyškov. Naše služby zahrnují komplexní vodoinstalatérské, topenářské a plynoinstalační práce. Provádíme rozvody a rekonstrukce venkovního i vnitřního vodovodního potrubí, odpadů, rozvody plynu a také montujeme radiátory, kotle, realizujeme rozvody topení, ...

Prodej, montáž, výměna, návrh, kalkulace - kvalitních plastových i dřevěných oken, eurookna, plastová okna, okno - vchodové, interiérové dveře - stínicí technika, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu - venkovní i vnitřní parapety - sekční vrata Pokládka dřevěných i laminátových podlah. Profesionální a kompletní řešení, poradenství, ...

Práce: -podlahářské práce -dodávka podlahového materiálu -pokládka podlahovin -úpravy starých podlah -koberce, vinil, PVC, plovoucí podlahy, lamino

Hydroizolace plochých střech, hydroizolační práce, tepelné izolace, montáže šindelů a realizace plovoucí podlahy a palubkové obklady.

Firma Hydroizolace Florus Vám nabízí tyto služby. - Izolace rovných střech modifikovanými pásy s břidličným -posypem - Zateplování střešních plášťů - Klempířské práce - Pokládka asfaltových šindelů - Izolace proti zemní vlhkosti - Zednické práce - Sanace dřevěných konstrukcí - Veškeré pokrývačské práce - Zámečnické práce - Nátěry ...

Práce: -topenářské -vodoinstalatérské -elektroinstalační

Marcel Raus provádí stavební a zemní práce. Nabízím výkopové práce strojem. Služby: - stavební a zemní práce - výkopové práce strojem. Sídlím na adrese Jungmannova 428/44, Vyškov-Předměstí.

Hodinový manžel. Drobné elektrikářské, instalatérské práce. Drobné zednické práce. Údržba, opravy, montáže v domácnosti. Úklidové služby.

Naše společnost staví suché a zděné zídky. Výstavba: - zahradních, okrasných zídek technologií na sucho - bylinkové spirály i jiné zahradní prvky.

Caska podlahy Podlahářství. Montáž, pokládka, renovace, poradenství: -dřevěné podlahy (klasické, plovoucí, zdvojené) -koberce, korek, vinyl, linolea -renovace starých schodů -úprava podkladu (oprava trhlin, vyrovnání betonu).

Společnost FPDD s.r.o. - Milan Hauser se sídlem v Brně se zabývá především obnovou přiváděcích vodovodních řádů. Součástí naší činnosti jsou také komplexní stavební a dlažební práce. Další činností společnosti FPDD s.r.o. jsou veškeré přípravné zemní práce, hlavní a také dokončovací zemní práce. Dále provádíme výkopové práce včetně dovozu a ...

Práce zeměměřické: - geodetické práce pro projektanty a při výstavbě - měření a vytyčování pozemních, inženýrských sítí - mapování - zaměření současného stavu budov - grafické informační systémy - základní mapy závodů - geometrické plány - vytyčení hranic pozemku.

SÉRIOVÁ DŘEVOVÝROBA Vyrábíme především nábytkové dílce, dřevěné polotovary a hotové výrobky z masivu a ostatních materiálů na bázi dřeva. Automatizace nám umožňuje produkovat velké množství výrobků v krátkém čase, s maximální přesností a minimálním odpadem. Z čistého, chemickými látkami nezatíženého zbytkového materiálu vyrábíme dřevěné ...