ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Provádění staveb, jejich změn a odstraňování: Stavební zámečnictví - ploty, brány, zábrany. Podlahářské práce: -parkety, kladení nových a renovace starších -koberce, PVC, korek, plovoucí podlahy -malířské práce -stínící technika.

Stolařství, truhlářství. Nábytek Brno: -kuchyňské linky včetně vybavení, dodávky spotřebičů -interiéry na klíč, zakázková výroba -ložnice, sklopné postele -sedací soupravy na míru -obývací pokoje -dětský pokoj -vestavěné skříně -předsíně, šatny. Návrh 3D vizualizace. Materiál: -lamino -dýhovaná dřevotříska, MDF a masiv -kování ...

Truhlářství. Výroba: -truhlářská -zakázková výroba dřevěných a montovaných schodišť -interiérové dveře a obložkové zárubně z masivních materiálů -individuální přístup k zákazníkovi -zaměření, nezávazná cenová kalkulace a návrh ve 3D zdarma.

Práce: -malířské -natěračské -dekorační nástřiky -interiérové -exteriérové.

Nákladní vnitrostátní autodoprava vlastními dopravními prostředky. Automobily: -Tatra sklopka 4ks 11t. -LIAZ valník 2ks 14, 5t a 8t -návěsové vozidlo 25t. Jeřábnické práce: -jeřáb V3S, teleskopický, 8t. Odvoz suti: -LIAZ 4 kontejnery, sypač. Opravy a mytí vozidel: -výměna olejů -SO motorů -veškeré servisní práce na nákladních ...

Práce: -elektro montáže a elektro revize instalací, přístrojů a zařízení -revize přístrojů a zařízení v kancelářích a firmách -elektro revize domovních instalací, bytových domů, bytů.

Montáž, opravy, servis: -elektroinstalace -přestavba vozidel na propan-butan LPG, homologováno.

Kompletní rekonstrukce domů, bytů a komerčních objektů, bytových jader. Suchá montáž, kvalitní montáž sádrokartonů, sádrokartonových konstrukcí, sádrokartony. Zateplovací systémy, zateplení obvodového pláště, stropů, střech, paneláků. Kompletní stavební práce. Prodej stavebního materiálu s dovozem na místo, vychystání materiálu. Stavby podle ...

Revize elektrických zařízení, revize elektrických spotřebičů

Práce: -aranžování -tapetování -malba obrazů.

Elektrozařízení: -projekty -opravy -revize. Boskovice,Na Dolech 32 tel.:516453975.

Architektonický návrh. Výroba, dodávka, montáž: -atypické kompletní interiery včetně drobné stavební úpravy -sádrokartonové příčky -stropní podhledy -skříňový nábytek s výškovou aretací -skříně, police s vyšší skladovou kapacitou -posuvné dveře, žaluzie, prosklené dveře -interiérové dveře a zárubně -dveře obloukové a protipožární ...

Dodávka, montáž, servis: - náhradní díly UPS - motorgenerátory. Služby: - elektromontážní práce - rozvody NN v průmyslových a komerčních objektech - revize elektro - projektová dokumentace - zápůjčky náhradních zdrojů (DA a UPS).

Práce: - truhlářské. Výroba: - schodiště - obklady schodů.

Stavební práce: -sádrokartonové konstrukce -zateplení fasád -stavební práce

Výstavba a projekce dřevostaveb sloupkových, roubených a srubových konstrukcí. Slaměné domy. Tesařské a pokrývačské práce Realizace zatravněných střech. Pergoly, altánky a stání pro auta. Vnitřní i venkovní hliněné omítky.

Činnost: - hydroizolace střech - hydroizolace spodních staveb - šikmé střechy. Prodej: - stavební řezivo - palubky. Služby: - autodoprava.

Malíř, natěrač. Práce: -malířské -natěračské.

Provádění: -stavby. Služby: -těžba písku -recyklace stavební suti -doprava -zemní práce.

Služby, práce: -vodo, topo, plyn -veškeré poradenské, dodavatelské, projektové, revizní a montážní služby se záručním a pozáručním servisem, spojené s profesionálním a seriozním přístupem ke každému zákazníkovi -přešný rozpočet k projektové dokumentaci -nabízíme kvalitní materiál a výrobky s ohledem na jejich pozdější bezporuchový a hospodárný ...

Zakázková výroba kvalitních dřevěných a čalouněných postelí a jiná dřevovýroba. Truhlářství, stolařství: -postele Solid -dřevěné postele -postele z masivu -kvalitní postele.

KOVOVÝROBA: -svářečské a zámečnické práce dle přání zákazníka. Komplexní drátěný program: -skladové, obchodní a užitkové regály včetně povrchové úpravy. LAKOVNA: -lakování, barvení komaxit, plast -komaxitová linka včetně pece a odmašťovny -nabídka odstínu je dle RALU. ZEMĚDELSKÁ VÝROBA: Brambory: -sadbové, konzumní (včetně ...