ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Úklidové práce: - mytí oken a výloh. Úklid a výškové práce pomocí horolezecké techniky a plošiny.

Stavební firma, stavební činnost. Stavební práce. Demolice. Rekonstrukce, přestavby: - domy.

Lakýrnické a natěračské práce -lakýrník, natěrač Malířské práce Tapetování Zateplování - budovy Sádrokartonářské práce.

Stolařství, truhlářství: -kuchyňské linky, vestavné skříně a ostatní zakázková výroba nábytku z laminovaných, dýhovaných a masivních materiálů -realizace interiérů na klíč -montáže výstavních stánků -sériová dřevovýroba -formátování dílců, olepování nábytkových hran a další stolařské práce.

Truhlářství, podlahářství. Grafický návrh. Zajistíme sklenářské práce, obkladačské práce, vodo instalační práce, elektrikářské práce a další činnosti spojené s vybavováním interiéru.

Zednictví, zednické práce, stavební práce. Provádíme sádrokartonářské práce včetně montáží střešních oken.

Malířství, natěračství. Provádíme malby: - klasické disperzní - omyvatelné - strukturované -stříkané tapety - dekorativní – benátský štuk - speciální (detoxykační, tepelně izolační) - plošné potažení stěrkovou omítkou (panelové, betonové podklady, hrubé omítky, trhliny a praskliny).

Dokončovací stavební práce. Rekonstrukce.

Stavební a zednické práce. Půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, obkladačské práce, rekonstrukce. Autodoprava.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo, plyn. Zajišťuji rekonstrukce, opravy a rozvody v bytových a rodinných domech. -výměny a montáže zařizovacích předmětů, jako jsou vany, vodovodní baterie, dřezy, umyvadla, WC a napojení praček a myček.

Stavební firma, stavby na klíč. Stavební činnost: -bytová, občanská výstavba, rekonstrukce a novostavby -půdní vestavby -sádrokartony, suchá výstavba -pozemní a inženýrské stavby -stavební výplně -společnost je certifikována ZELENÁ ÚSPORÁM -zateplování objektů -stolařská výroba.

Truhlářství, stolařství Výroba na zakázku, grafický návrh, design: -výroba nábytku na míru -interiéry -kuchyňské linky -vestavěné skříně -bytový nábytek -předsíně -odkládací stěny a skříně -šatní skříňky. Dodávka, návrh, výroba, montáž, servis: -sauny a infrasauny (infrakabiny), vše na míru a na klíč -sauna soukromá i veřejná, ...

Truhlářské práce: - stolařské práce. Výroba nábytku na zakázku. Výroba kuchyní, vestavěných skříní, ložnic, obýváků, detských pokojů, koupelen, kanceláří.

Truhlářství, podlahářství -zakázkový nábytek -nábyek na míru, veškeré vnitřní vybavení domů, bytů, kanceláří, restaurací, obchodů atd.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo, plyn Montáže bytových vodoměrů, čištění domovní kanalizace a inspekce TV kamerou.

Řemesla voda, plyn, topení: - plynař, plynoinstalační práce vč. revize, servis plynový sporák MORA, průtokový ohřívač MORA - topenář, topenářské práce, topení etážové, ústřední, podlahové (materiál plast, PPR, měď) - vodoinstalatér, vodoinstalatérské práce, instalace zřizovacích předmětů ZTI, sanita, vana, záchodová mísa, připojení pračka, ...

Stolařství. Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -obývací stěny -HIFI stolky -skříně -ripstoly -vybavení obchodů. Podlahy: -laminátové -dřevěné -korkové -linoleum, marmoleum, PVC.

Truhlářství, truhlář- výroba atypického nábytku z dýhy, masivu, lamina i MDF do bytových i komerčních interiérů. Vestavěné skříně.

Stolařství, stolařské práce, truhlář. Výroba: -nábytek -sklápěcí postele -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice -dětské, studentské pokoje -kancelářský nábytek -dětské postýlky -kolíbky -věšákové stěny -toaletní stolky -poličky.

Výroba, instalace, montáž, oprava, servis: -ústřední topení -potubí měď, plast, ocel -podlahové vytápění Gabotherm, Universa, Rehau. Řemeslnické práce: -vodoinstalatérské. Zdravotechnické instalace: -zařizovací předměty (ZTI, saniter) -vnitřní odpadní potrubí a kanalizace -tepelné izolace potrubí a armatur. Kotelny: -VS ...

Návrh, výroba, montáž: -kuchyňské linky včetně instalace a prodej elektrických spotřebičů všech značek -nábytek: -dětský, ložnice, obývací stěny -interiéry na klíč -stoly a židle, sety -vybavení obchodů a restaurací: -prodejní a barové pulty -vitríny, výlohy včetně osvětlení -vybavení penzionů a hotelů, kanceláří: -recepce, ...

Kamenictví. Zpracování kamene: -žula, mramor, pískovec. Kamenické práce, kameník. Obkladačské práce, obkladač. Dlaždičské práce, dlaždič. Výroba, montáž, prodej: -obklady, dlažby, kuchyňské a koupelnové desky, parapety, barové pulty. Kamenné desky, přírodní kámen (řezání kamene). Žulové a mramorové krby, schody, dlažby, ...

Výroba, dodávka, montáž: - zámečnické výrobky z kovů (železo černé, nerez, mosaz, kombinace, jäckel, trubky): - schodiště atypická, točitá, schodišťové zábradlí i ve šroubovici, spirále - kovové rámy, pasířské práce, různé druhy vč. obložení rámů nerez, mosaz - kovové interiérové zařízení. Výroba, montáž výtahových šachet a stavební ...

Truhlářství. Pokládání parketových a plovoucích podlah, repasování parketových podlah, montáž nábytku, pergoly, přístřešky.