ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Obkladačské práce, obkladač. Pokládání obkladů a dlažeb v interiéru a exteriéru.

Prodejem podlahových krytin, stavební chemie a doprovodným programem. Provádíme také montáže veškerých námi dodávaných krytin, sportovních povrchů a renovací podlah.Stolařské a truhlářské výrobky na zakázku ve vlastní stolařské dílně.

Kominické práce - sanace, asanace, měření emisí, stavba komínů. Prodej, dodávka - stavební komponenty. Měření - emise. Člen představenstva cechu kominíků ČR.

Výstavba bytových i nebytových objektů na klíč. Zednické, obkladačské, instalatérské, malířské, natěračské a truhlářské práce.

Architektonické návrhy staveb, architektonické a objemové studie, dokumentace pro územní a stavební řízení a dokumentace pro provedení stavby včetně autorského dozoru. Návrhy a realizace interiérů občanských a obytných budov Celkové projektové zpracování zakázky od studií až po technické řešení detailů stavebních prací, konstrukcí a ...

Prodej -b ambusové oblečení pro děti i dospělé. Hebké, příjemné, vhodné i pro atopiky, antibakteriální a tepelně stabilní. Látkové pleny pro děti.

Dovážíme sortiment pro novorozence i děti ve věku do tří let. Prodej kvalitní kojenecké a dětské zboží.

Zpracování stavebních rozpočtů, položkových výkazů výměr, soupisů prací a cenových nabídek.

Hodinový manžel pro Brno a okolí. Práce na zahradě, okolí domu i práce v bytě.

Nákup, prodej, velkoobchod, maloobchod, e-shop, opravy, servis, znehodnocování, ničení, poradenství a odhady: -zbraně: -lovecké-kulovnice, brokovnice, kombinované -sportovní-malorážky, perkusní pušky, revolvery, kuše, luky, pistole -obranné-plynové pistole -chladné-nože -obranné prostředky-spreje (sprey), obušky, ...

Práce: -zámečnické -montážní -servisní. Stěhovací technika.

Nabízíme práci traktorbagrem NH 110. Provádíme bourací, demoliční a stavební práce.

Elektroservis, Služby: -elektro. Oprava, servis: -domácí elektrospotřebiče -ohřívače vody. Oprava, údržba, montáž, revize: -elektrické instalace. Autorizovaný servis značek: -ARISTON, ARIETE, BRAVO, DeLONGHI, MOULINEX, MIRAVA, DAFI, KENWOOD, SINGER, SOLAC, ISEA, GENERAL.

Projekce energetického zařízení, rozvody VN, VO a distribučních trafostanic.

Dodávky na klíč Kompletní plánovaní a realizace elektroinstalací. Prodej multimediálních linuxových satelitních receiverů Dreambox. Montáž Instalace satelitní techniky Servis- programování linuxových receiverů

Výroba, renovace -dveře, zárubně, montáž nových dveří a zárubní, výroba posuvných dveří a nábytku na míru – kuchyňské linky, vestavné skříně, postele. Oblast působení Brno a Brno – venkov. Jsme firma zabývající se nejenom výrobou nábytku na míru, ale specializujeme se také na opravy a renovace dveří. Provádíme renovace a opravy interiérových, ale ...

Správa budov a revize, elektroinstalace, vodoinstalace, plynoinstalace, topenářství, servis a údržba bazénu, střechy a fólie, truhlářství.

Izolatérství. Ochranné nátěry střech panelových a bytových domů, teras i garáží. Odborné poradenství v oblasti izolace staveb.

Podlahy na klíč. Podlahářské (kladečské) práce: -příprava podkladu -pokládání koberců -PVC -marmoleum -kaučuk -lamináty -zdvojená dřevěná podlaha. Dokončovací práce: -sponkování -montáž přechodových a osvětlovacích lišt -soklování schodů -pastování PVC a marmolea.

Služby: -veškeré instalatérské práce. Půjčovna nářadí.

Revize vyhrazených tlakových a plynových zařízení.

Návrhy a realizace telekomunikačních i datových sítí a slaboproudých rozvodů.