ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Rekonstrukce: -byty, koupelny, půdní vestavby a veškerá stavební činnost -elektroinstalace -kovovýroba.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Úklidové, malířské, drobné stavební, výškové práce, stěhování, servis a montáž plastových oken - nátěry a zateplování fasád.

Prodej materiálů určených ke zhotovení všech možných nátěrů a maleb. Provádíme malby a nátěry, rozšířili jsme o různé zdobné techniky interiérů - antické lazury, modelační omítky, hlazené a vyrovnávací stěrky, benátské štuky, fládrování. Lepení tapet papírových i hedvábných od firem Flügger, AS Rovi a jiných.

Výroba, prodej, těžba: -písek -štěrkopísek - štěrk - kamenivo. Pískovna: -Žabčice, tel.:602786160, 601536236 -Krčmaň, tel.:602786160, 723469793 -Oblekovice, tel.:606721503, 515227448 -Novosedly, tel.:606721503, 721531501 -Orlovice, tel.:724263321, 721374393. Služby: -zemní práce -rekultivace, revitalizace -ukládání ...

Stavební práce. Zemní práce. Demoliční práce (demolice). Vodohospodářské práce. Nakládání s odpady. Stavební stroje - bazar. Velkoobchod, prodej: -motorová nafta.

Stavební firma: -výstavba rodinných domů na klíč -fasádnické práce včetně zateplení -revitalizace panelových domů -rekonstrukce objektů -rekonstrukce památek -řešení půdních vestav a nadstaveb -sanace a hydroizolace staveb -odborná montáž obkladů a dlažeb -suchá výstavba (sádrokartony) -vodo-, topo-, plyno-, ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Stolařství, truhlářství. Výroba, obchod, prodej, montáž: -montovaný domek z dřevěných dílů pro zahrady, jako altán, dílna u domu, do školních zahrad...., venkovní rozměr 5x3 a 5x4 m. Variabilní systém chatek, chatka o modulu 5m, délka libovolná. Krytina např. onduline a libovolná. Chatky jsou bez podlahy, lze postavit na předem upravenou ...

Projekce, obchod, prodej, inženýrink, montáž, revize, servis: -telekomunikace, sdělovací technika: -analogové, digitální, pobočkové ústředny, dodávka na klíč -faxy, telefonní přístroje, karetní a mincovní telefonní automaty -vnitřní rozvody telefonní, počítačové, signalizační: -strukturovaná kabeláž -optické, metalické kabely ...

Tesařské práce Zateplování - rodinné domy Veškerá stavební činnost - rekonstrukce rodinných domů - půdní vestavby Klempířské práce Pokrývačské práce.

Prodej podlahy: -plovoucí: -laminátové, dřevěné třívrstvé -korkové podlahy -bambusové podlahy -parkety: -klasické (vlysy) -kazetové -exotické dřeviny -podlahové krytiny PVC podlahy.

Stavební firma: základy a zakládání staveb hrubé stavby přístavby, nástavby a vestavby rekonstrukce bytových jader půdní vestavby izolace fasády a nátěry.

Prodej, dodávka, distribuce, pokládka, velkoobchod: -dřevěné 3vrstvé podlahy FIMLU -dřevěné plovoucí podlahy -buk, dub, jasan, javor, habr, bříza -bambus, americký ořech, merbau, jatoba -doussie, iroko, americká třešeň, akát pařený -rošáda jasan, buk, dub, ořech -masivní parkety, parketové vlysy -duo pakrety na ...

Provádění bytových a průmyslových elektroinstalačních prací, montáže zabezpečovacích systémů, hromosvodů a domácích telefonů.

Provádíme zateplování fasád, hydroizolace plochých střech, teras a balkonů.

Elektromontážní práce Hromosvody Revize Dokončovací stavební práce Malířské a natěračské práce.

Projektová činnost ve výstavbě. Projekce slaboproudých zařízení (dále jen SLP), EPS a MaR pro všechny druhy objektů jako jsou.

Provádíme stavební práce, rekonstrukce, obklady a pokládku dlažeb.

Montážní nábytku na zakázku z lamina: -stolařské a truhlářské práce -výroba kuchyní -obývací stěny -ložnice -postele -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -interiéry.

Stolařství. Truhlářství. Zakázková výroba kancelářského nábytku, lékáren, laboratoří, kuchyňských linek, schodů.

Elektromontážní práce, elektroinstalace rodinných i činžovních domů, revize elektrických zařízení.

Pokrývačství, tesařství.

Zámečnictví, zámečnické práce, nouzové otevírání bytů.