ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Realizace interiérů a staveb (stavební činnost): -kompletní realizace interierů -montáž sádrokartonových systémů -zateplování, stropní podhledy -pokládky podlahových krytin -montáž žaluzie, okenní rolety. Prodej: -stavebniny -asfaltové lepenky, barvy, betonové, cihelné výrobky, desky Cetris, desky dřevotřískové, ...

Instalatérské práce Hodinový manžel Zámečnické práce Instalatérské práce.

Účetní a daňové poradenství. Montáž: - sádrokartony - ocelové konstrukce. Drobné stavební práce, rekonstrukce: - byty - domy.

Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce.

Truhlářské práce - stolařské práce - zakázková výroba.

Domácí kutil: - drobné opravy v domácnostech a kancelářích.

Podlahářské práce - průmyslové podlahy Stavební firma, údržba a rekonstrukce: - budovy - byty.

Zeměměřická a kartografická činnost

Inženýrská činnost Zemní práce Výstavba a rekonstrukce budov na klíč.

Interiéry. Podlahářské práce: - vinylové a přírodní podlahoviny - bytové a luxusní koberce. Pokládka: - podlahy různých typů a dekorů - laminátové plovoucí podlahy - laminátové podlahy EGGER - dřevěné třívrstvé podlahy BEFAG.

Revize - plynová zařízení - tlakové nádoby - parní kotle.

Stavební firma, služby: - inženýrské sítě - komunikace a zpevněné plochy - odvodnění komunikace - demolice - ostatní pozemní stavby - zemní práce - rekonstrukce. Autodoprava: - odvoz suti a písku - dovoz veškerého stavebního materiálu.

Truhlářská výroba, truhlářství, kompletní realizace interiérů, interiéry-privátních, veřejné. -zakázková výroba nábytku, nábytek -komplexní realizace interiérů, interiéry privátní i veřejné -montáž nábytku a jeho částí -realistické vizualizování interiérů 3D -zpracování studií a projektů -zpracování výrobní dokumentace -výběr a dodání ...

Výškové práce za pomoci horolezecké techniky.

Rekonstrukce - sádrokartony v koupelnách Rekonstrukce - obklady a dlažby v koupelnách Rekonstrukce - koupelny (obklady, dlažby, sádrokartony) Prodej - potřeby pro zahrádkáře.

Tesařské prácevýroba - pergoly - dřevěná garážová stání Montáž - sluneční kolektory Sádrokartonářské práce Klempířské práce Pokrývačské práce - střechy na klíč Montáž -střešní okna.

Služby: - úklid nebytových prostor, po stavebních pracích - drobné stavební práce - malířské práce - deratizace a dezinsekce - pravidelné úklidy, úklid kancelářských prostor.

Topenářské práce Opravy- plynové spotřebiče.

Sádrokartonářské práce Stavební práce i rodinné domy Zednické práce Instalatérské práce.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Servis - plynové spotřebiče Vodoinstalační práce.

Natěračské práce Malířské práce Tapetářské práce Broušení a lakování - parkety Drobné zednické práce.

Dodávka - kontejnery JCB, 1CX, AVIA Ruční výkopy.

Obkladačské práce, pokládka dlažeb: - rekonstrukce koupelen - podlahy - terasy, balkony - bazény - venkovní obklady domů - drobné zednické práce.