ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Dodávky na klíč, montáž, opravy, rekonstrukce: -klempířské práce a výroba klempířských prvků z materiálů měď, titanzinek, pozink, hliník -střešní systémy ONDULINE, LINDAB, ISOLA, RANILA -betonové tašky KM BETA, BRAMAC -pálené tašky TONDACH -střešní šindele ISOLA, IKO, TOPIK, CRC -lehké prosvětlovací střešní krytiny MACROLUX, MARVEC, ...

Dodávky na klíč, rekonstrukce. Provoz a správa tepelných zdrojů v ČR: -provozování parní, teplovodní nebo plynové zdroje: -kotelny, VS (výměníkové stanice), PS (předávací stanice) -havarijní služba s dálkovým hlášením poruch nonstop -modernizace, opravy a rekonstrukce technických zařízení. Montáž a opravy: -kotelna, topení, rozvody ...

Malířské a natěračské práce.

Malířské, natěračské, lakýrnické práce: -malování - byty, kanceláře, školy -nástřiky: -dveře, okna, radiátory, ploty, konstrukce -nátěry fasád -dekorativní nátěry a nástřiky TOLLENS, OIKOS, JUB a podobné.

Služby: -technická podpora -projektové zpracování -dodávku technologie včetně instalace -systémy dálkového řízení a komunikace -klimatizace, vzduchotechnika a záložní zdroje -záruční a pozáruční servis.

Stavební společnost: -výstavba a rekonstrukce rodinných a bytových domů, průmyslových objektů -zateplení budov -rekonstrukce bytových jáder, střech -půdní vestavby a nádstavby -pokládka dlažby a renovace podlah -vodoinstalace, elektroinstalace -malby, nátěry -sanace, izolace objektů -bourací práce, demolice -opravy ...

Revizní služby: -byty, domy a budovy -hromosvody -spotřebiče -průmyslové a svářecí stroje -zdravotnické přístroje.

Divize I. - Zajišťujeme kompletace investičních celků. Provádíme: ocelové konstrukce, zámečnické práce, svařence, kovovýrobu - frézování, soustružení, vrtání, zpracování výpalků, úpravu kovů, zakázková výroba dílů. Vyrábíme stroje a zařízení, lávky, haly, mostky, zábradlí. Divize II. - provádíme: restaurování uměleckých děl, restaurování památek - ...

Držitel certifikátu jakosti dle ISO 9001:2001. Hydroizolace: -plochých střech do 15° sklonu, střešních plášťů -zelené, pochůzné střechy -izolace proti zemní vlhkosti a radonu -bazénů a jezírek -švýcarský systém Sarnafil, Sikaplan. Provádění stavebních prací.

Stavební firma. Stavební činnost, opravy a rekonstrukce: - fasády - štukatérství - rekonstrukce historických objektů a slohových fasád domů.

Montáž, projekce, revize: -elektro -elektrotopné systémy.

Dodávka, montáž, oprava, servis, údržba, poradenství: -tepelná zařízení: -kotelny plynové -výměníkové stanice -seřizování: -regulační prvky -měření, regulace: -vytápění -dodávky tepla -oprava, servis: -průtokové ohřívače ETA -revize: -tlakové nádoby.

Práce: -elektro -domovní, průmyslové elektrické instalace -hromosvody -přípojky za sítě JME -podlahové vytápění pod dlažbu.

Stavební firma: -provádění pozemních a inženýrských staveb, rodinných domků -rekonstrukce fasád -lité podlahy. Obchodní zastoupení firmy JAP Přerov-schodišťové systémy.

Specialista na suchou výstavbu, suchá výstavba, sádrokartony, sádrové omítky, OSB desky: - montáž sádrokartonů - půdní vestavby, příčky, podhledy a minerální podhledy - pokládka plovoucích podlah - malby, zednické práce, obklady a pokládka dlažby.

Tapetářské práce. Aplikace, poradenství: -přírodní bezešvá tapeta. Řemeslo: -tapetář.

Zeměměřické a kartografické činnosti. Zeměměřičská a kartografická činnost. Geodetické práce.

Projekt, zaměření, dodávka na klíč. Kamenictví: -stavební, hřbitovní. Kamenické práce: -obklady, dlažby. Stavíme: -pomníky, památníky, pamětní desky -náhrobky včetně montáže -urny kamenné, přírodní granity (žuly), mramor -vázy -nápisy (stříbření, zlacení) -řezání a broušení, leštění kamene, terazzo (teracové) výrobky, ...

Vodoinstalace: -instalatér, instalační práce: -voda -topení -plyn -kanalizace.

Klempířské, pokrývačské, tesařské práce: -realizace, návrhy střech, střechy na klíč, opravy a rekonstrukce -střechy včetně odklízení a uložení sutí -krovy, okapy, rýny -výstavba podkroví, půdních vestaveb -zateplení a zateplování, fasády -hydroizolace rovné střechy -izolace proti zemní vlhkosti -kompletní dodávka střech včetně krytiny KM ...

Sklenářství: -skla, zrcadla -okenní fólie -izolační dvojskla DITHERM -bezpečnostní skla -restaurování -nápisy -pískování skel.

Výškové práce. Služby: -malířské a natěračské práce -zámečnické a klempířské práce -sklenářské práce -montáže a demontáže -izolace střech -čištění a mytí -demolice -kácení a řezání.

V likvidaci. Hydroizolace plochých střech a spodních staveb. Veškeré druhy izolací: -vodotěsná izolace plochých střech (mechanicky zakotvených, přitížených kamenivem, s vegetační vrstvou) -izolace základů staveb proti zemní vlhkosti a tlakové agresivní vodě (používané materiály PVC fólie- Sikatunel, Hydrolen ZR, ...