ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavební činnost: -obkladačství -renovace -koupelny, bytová jádra -obkladačské práce. Dodávka kompletního materiálu. Projektová dokumentace.

Svářečské, zámečnické práce: -svařování litiny, nerezu... -zámečnictví.

Stavební společnost. Stavby rodinných domů. Rekonstrukce a přestavby se zajištěním veškerých stavebních prací. Pozemní a výkopové práce.

Truhlářství, stolařství: - kuchyně - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - ložnice.

Elektromontážní práce: -montáž -revize a opravy elektrického zařízení -hromosvodů -spotřebičů v rodinných domech a podnikatelských provozech.

Výkopové, zemní práce: -traktor -bagry -válec VH 112 -pásový, kubíkový bagr -DH s bouracím kladivem. Doprava: -silniční motorová, nákladní doprava -Tatra 815 S3 -Tatra 815 kontejner -Daweo do 7, 5t.

Velkosklad, maloobchod. Prodej i montáž, pokládka: -průmyslové podlahové systémy TILE -moderní krytina z plastu -plastová krytina, plastové krytiny -široké spektrum použití v průmyslu a stavebnicví -bezpečnostní značení v halách, skladech -DŘEVĚNÉ, PLASTOVÉ PALUBKY, PODLAHOVÉ, OBKLADOVÉ -renovace, broušení parkety -koberce bytové, ...

Návrh, výroba, kompletní dodávka, realizace -střešní vazníky technologií MiTek Industries -dřevěné příhradové vazníky, krovy -dřevěné střešní konstrukce -tesařské práce -zpracování návrhu konstrukce střechy a cenové kalkulace zdarma -zajistíme kompletní realizace střechy -doprava, instalace, pokrývačské, klempířské, doplňkové ...

Zemní práce: -pro inženýrské sítě Montáž: -plynovody

Technická zařízení budov, domů, dům: -kompletní dodávky na klíč -projektová dokumentace -technické poradenství v oboru. Montáž tepelných čerpadel a klimatizačních zařízení. Vodo-topo-plyn: -kompletní montáž zařízení -montáž kanalizačních řádů -rozvody -rekonstrukce otopných systémů -montáž podlahového, stěnového topení -plynofikace ...

Správa a údržba bytového fondu. Stavební společnost: -instalatér -vodo-topo-plyn -zámečnictví -malířství -natěračství -revize, opravy výtahů.

Práce, služby: -malířské -natěračské -lepení, tapetování lišt, podhledů -úklidové práce -prodej barev, laků -prodej stavebního materiálu -prodej podlahových krytin.

Renovace, rekonstrukce: - bytové jádra - interiéry - koupelny - malby, omítky, nátěry, nástřiky - obklady -ABITIBI panely.

Elektroinstalace: -montáž -revize. -alarmy -přípojky Opravy elektrických strojů, přístrojů -centrální vysavač -zabezpečovací systémy -osvětlení.

Služby: -elektroinstalační práce -elektroinstalace -hromosvody -elektrické topení -půdní vestavby, příčky a podhledy ze sádrokartonu -montáže sádrokartonářské -rekonstrukce objektů -opravy bytových jader.

Činnost: - realizace fotovoltaických elektráren - instalace slaboproud, silnoproud.

Výroba, prodej, dodávka, distribuce, montáž, zaměření: -truhlářské práce -vestavěné skříně, šatny na míru -kuchyňské linky -vše na míru

Výroba na zakázku z oceli a NEREZ oceli: -schodiště -zábradlí -konstrukce bran včetně pohonu a branek, branka -vrata -přístřešky -mříže -oplocení -vybavení provozoven, dílen a prodejen, a další. Provádíme zaměření a konzultace po celé ČR. Prodej: -kovářské polotovary a nerezové komponenty k výrobě zábradlí.

Činnost: - správa daňového účetnictví - zapojení PC, elektrospotřebičů.

Elektroinstalace, revize, opravy zařízení, demolice, zemní práce

Centrála:Hovorany - elektroinstalace včetně projekce a revize.

Montáže, opravy, rekonstrukce, servis: -vyhrazená tlaková zařízení v elektrárnách (elektrárna, elektrárny), teplárnách (teplárna, teplárny), kotelnách (kotelna, kotelny) výměníkových stanicích (výměníkové, výměníková stanice) -potrubní rozvody (rozvody) -netlakové části (netlakové části) tj. ocelové konstrukce, ...

Výroba truhlářská a tesařská, truhlář, tesař. Výroba interiérových dveří. Interiéry: -kuchyní -obývacího pokoje -vestavěné skříně -kancelářský nábytek.

Stolařství. Truhlářství.

Truhlářství. Výroba, montáž: - atypické interiéry, nábytek - výroba interiérové dveře.