Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Opravy a servis - energetická zařízení - parní turbíny - najízdění energetických celků Zámečnické práce

Dřevostavby na klíč nebo jen hrubá stavba. Truhlářské práce - okna EURO, plastová - schodiště - nábytek - vnitřní dveře - zakázková výroba nábytku. - okna (EURO, plastová) - vnitřní dveře - schodiště.

Elektromontážní práce. Průmyslové rozvody.

Dodávka - podlahové krytiny a příslušenství - koberce - linolea Pokládka, lištování, lepení - koberce - linolea,

Geodetické práce - vytyčení hranic pozemku - vyznačení věcného břemene, rozestavěné budovy, budov - doplnění katastru o pozemek - vedení dosud ve zjednodušené evidenci - rozdělení pozemku.

Stavební práce: -sádrokartony (příčky, podhledy, šikminy) -minerální podhledy -zateplovací systémy -omítky vnitřní i vnější -usazování oken a dveří -střešní okna -plovoucí a dřevěné podlahy -parkety -pokládání koberců.

Opravy autobusů Opravy nákladních vozidel Povrchová úprava kovů (pískování) Zámečnické práce

Zakázková truhlářská výroba - kuchyně - ložnice - vestavěné skříně - dětské pokoje - atypický nábytek.

Zateplovací systémy Dodávka obkladů a dlažeb. Sádrokartonářské práce Obkladačské a dlaždičské práce Rekonstrukce bytových jader Zednické práce

Práce: -voda-plyn-topení: -(ocel, měď, plast, pozink) -projektová dokumentace -rozvody plynu, topení, vody -podlahové vytápění -dodávka plynových a elektrických spotřebičů -revize plynoinstalací -zajištění vložkování komínů -servis, záruka.

Poskytujeme produkty a služby především v těchto oblastech: hardware, software, automatizace, robotika, kybernetika.

Projektová činnost ve výstavbě. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Elektroinstalační práce. Montáže a revize hromosvodů

Pokrývačství, tesařství.

Práce: -zednické -obkladačské

Pokládka průmyslových podlahy. Rekonstrukce - balkóny - terasy.

Izolace - ploché střechy - balkóny - garáže - terasy - zemní

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.10.2014 do 31.12.2015 Topenářské práce Prodej - veškeré topenářské příslusenství - dlažby - obklady - sádrokartony.

Pokládka - dlažba zámková, žulová - betonové obrubníky - zatravňovací dlaždice Realizace - zahrady - kobercové trávníky.

Záruční, pozáruční servis, opravy, montáže topení. Vodoinstalační práce.

Zednické práce, zateplování fasád. - bytová jádra - koupelny - kuchyně. Pokládka - zámková dlažba - pískovcové obklady Stavba a rekonstrukce - rodinné domy - objekty.