Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Kontejnerová doprava. Výkopové práce. Stavební práce.

Topo-vodo-plyn. Plynoinstalační, vodoinstalační a topenářské práce. Podlahové topení Jádrové vrtání.

Malířské, natěračské a lakýrnické práce.

Malířství, natěračství. Montáž a servis zvedacích strojů.

Sklenářské práce. Pískování skla.

Výroba: - nábytek, - pořez kulatiny, - truhlářství.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -materiál masiv i lamino -vybavení: -knihoven (knihovna)-regály s atestem, regál na knihy, regál na šanony, výpůjční pult do knihovny -mateřských škol (mateřská škola): -včetně hraček (hračka, hračky) -stolička, polička (stoličky, poličky) -stolek, lavice (stolky) ...

Kovovýroba: - strojírenská činnost. Specializace na obrábění odlitků (ventilová tělesa, hydranty, víka, řemenice apod.) - obrábění na univerzálních obráběcích strojích (frézky, soustruhy, brusky, vrtačky) - tryskání a broušení surových odlitků - zámečnické práce - sváření, řezání, ohýbání, lisování. Výroba zahradního nábytku: - zámečnické ...

Autodoprava. Silniční motorová doprava: -nákladní. Pronájem, půjčovna, prodej: -dopravní značení, značky. Zemní a výkopové práce: -terénní úpravy. -veškeré zemní práce -výkopy pro inženýrské sítě (vodovod, plynovod, kanalizace) -výkopy a úpravy terénu -rekultivace -cesty -hřiště -demoliční práce -doprava materiálu.

Výroba, dodávka a montáž: -krovy, krovů -lisované dřevěné vazníky se styčníkovými plechy -střešní systémy, střechy, střecha -dřevostavby, dřevostavba -střešní krytina -kompletní střechy, střecha -střechy na klíč.

Provádíme dekorativní omítky, 3D stěny, štukové i broušené, vnitřní omítky, atypické podhledy. Nabízíme veškeré sádrokartonářské práce – montáž sádrokartonů. Provádíme rekonstrukce interiérů, bytových jader, bytů, rodinných domů i půdní vestavby: zateplovací systémy, lepení kamene, dlažby, obklady, zednické a malířské práce. Montáž dveří.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Vodo-topo-plyn. Služby: - revize plynoinstalací - servis, oprava plynových kotlů. Prodej instalačního materiálu: -baterie a armatury -zdravotní keramika -sanitární technika. Práce: -zednické -obkladačské.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Obráběčství.

Malířské a natěračské práce. Tapetování.

Práce ve výškách: -natěračské práce -kácení stromů -mytí oken a plášťů budov -izolační práce Opravy střech.

Elektroinstalační práce.

Nabídka instalatérských prací.

Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Montáž a opravy plynových zařízení.

Dodávka a montáž solárních systémů. Dodávka a montáž - topení ústřední topení, podlahové vytápění - kotle elektrické, plynové, solární - bojlery Vodoinstalační práce - rozvody vody teplé i studené - rozvody kanalizace a odpady.