Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Řeznictví a uzenářství Hostinská činnost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poskytování technických služeb -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a ...

Nabízíme zemní práce a kontejnerovou dopravu ve Vyškově a okolí. Zaměřujeme se na kopání základů, výkop pro inženýrské sítě, kanalizace, bazény septiky, minibagrem Terex tc37. Kontejnerová doprava- dovoz písek, štěrk, beton, stavební materiál, odvoz suti, zeminy.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 05.01.2015 do 31.12.2020 Stolařství Brožina. Výroba nábytku na zakázku. Vyrábíme boudy pro psy.

Rekonstrukce domů, bytů, bytových jader, koupelen a kanceláří. Výstavba drobných staveb – garáže, dílny, ploty, přístřešky, pergoly apod. Montáž sádrokartonů, sádrokartonových příček, podhledů, půdních vestaveb. Zednické práce.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.09.2013 do 01.09.2015 Zámečnické práce

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 23.04.2012 do 31.12.2022. Stavební dokončovací práce. Zámečnictví.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 06.05.2015 do 31.12.2045 Truhlářství, podlahářství

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 04.11.2009 do 04.11.2019. Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 13.11.2013 do 28.02.2014 Natěračské, malířské práce.

Zámečník: - zámečnické práce, - bezpečnostní kování, - montáže, demontáž a opravy zámků,

Záruční a pozáruční servis: -plynové spotřebiče VIADRUS a jiné.

Zednictví -Studnařství, s výjimkou zřizování studní hornickým způsobem. Provádění trhacích prací

Malířské a natěračské práce.

Datum zániku:20.04.2011 Výroba: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky (vestavěné skřáně, návrh zdarma) -dětské pokoje -podlahy(QUICK STEP, MAGNUM PARKET, STEP STYLE, ATD) -dveře a obložkové zárubně (SAPELI, MASONITE, SOLODOOR, -kování (COBRA, SAPELI) -kancelářský nábytek.

datum zániku: 10.7.2014. -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb Malířství, natěračství Hostinská činnost

Antonín Sedláček - KOVO: - zámečnictví. - kovoobrábění, stavební konstrukce. Kovovýroba pro sklenářství: - zakladač na tabulové sklo (ruční výsuvný) - stůl na sestavení šprosnových polí.

Provádíme veškeré zednické práce, obkladačské práce a stavební práce v Brně a okolí. Pro veškeré naše práce jsme schopni zajistit potřebný stavební materiál i s dopravou. Naší prioritou je profesionální přístup k práci, dodržování smluvených termínů a spokojenost zákazníka. Zednictví - Brno a okolí provádí: veškeré rekonstrukce, stavby RD, ...

Stavební činnost: -montáž sádrokartonu -zednické práce: -obklady, dlažba -oprava fasád a stěn -předělání-bytová jádra -půdní vestavba.

zánik poslední živnosti: 10.2.2012. Montáž a opravy elektrozařízení bez omezení napětí.

Práce: -malířské, -natěračské.

Pila. Pilařská výroba: - stavební řezivo. Sušení řeziva. Impregnace řeziva. Stavební stolařství. Výroba palubek a podlah. Rozvoz výrobků po celé ČR. Ukončil činnost 02/2014.

zánik poslední živnosti: 27.11.2013. Práce: -zemní, výkopové práce. -úprava terénu. Služby: -úklidové. -komplexní úklidový servis.

přerušení: od: 1.1.2011 Klempířské práce Pokrývačské práce Prodej - střešní okna.