ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Topenářské a vodoinstalační práce.

Služby: -realizace koupelen -obkladačské práce -pokládka dlažby.

Elektroinstalace, plynoinstalace vodoinstalace, topenářství, servis, revize, montáž plynových kotlů. Roční prohlídky plynových kotlů

Sklenářské práce: -zasklívání oken -zasklívání vitrín, výlohy -broušení skla a zrcadel -vrtání otvorů -sklenářské práce v terénu.

Zabýváme se přípravnými pracemi pro stavby, výkopovými pracemi a silniční motorovou dopravou - dovoz a odvoz sypkého materiálu ( písek, kámen, štěrk, sutina ). Stroje: - Tatra 815 s - Avie n.k - UNC 060 - paletizační vidle - Bobcat - Naklápěcí svahová lžíce 1m.

Provádíme stavby a rekonstrukce, dozorování staveb a inženýrskou činnost. Nabízíme poradenské i konzultační služby. Realizujeme pozemní stavby.

Elektromontáže a elektroinstalace: - montáže hromosvodů - výroba elektrorozvaděčů - revize - elektro, hromosvody, rozvaděče

Práce, služby: -rámování -paspartování obrazů -restaurování a pozlacování obrazů.

Projekce, montáž, řemeslo, revize, servis: - instalatérké, topenářseké, plynařské práce - voda, vodoinstalace - plynoinstalace - topenářství - solární systémy - bazény - obkladačské práce (obklady, dlažba). Provozovna Koupelnové studio, prodej: - obklady, dlažba - vodovodní baterie - koupelnové doplňky, zrcadla - koupelnový ...

Práce: -voda - topení, plyn -vodoinstalatérské, topenářské -vodoinstalace, odpady, kanalizace včetně kompletace zařizovacích předmětů. -kompletní rekonstrukce koupelen a sociálních zařízení. -veškeré vodní, plynové a tepelné rozvody v provedení plast, měď, pozink (kov) . Montáže, servis a dodávka: -plynové spotřebiče do 50 kW i nad 50 ...

Stavební a obkladačské práce. Rekonstrukce.

Znalecká činnost - oceňování nemovistostí Geodetická kancelář

Hlavní stavební činností firmy Inženýrské stavby Neumann se sídlem ve Znojmě je výstavba inženýrských sítí, kanalizací, vodovodů, vodojemů, ČOV, betonových monolitických konstrukcí. Jsme vybaveni všemi potřebnými prostředky pro kompletní provádění inženýrských staveb. Jsme specialisté na betonové monolitické konstrukce, včetně dodávky ...

Návrhy a projektování silnoproudých zařízení včetně hromosvodů Autorizovaný dozor na stavbách Revizní činnost na hladině NN Návrh a projektování slaboproudých zařízení

Instalatérství: -voda -topení -plyn.

Provádíme bednění a betonáž veškerých železobetonových konstrukcí, stropů a stěn.

Stavebnictví: -stavba RD -rekonstrukce bytových jader -obklady a dlažby -zateplení fasád -sádrokartony -zemní a výkopové práce -izolace aj.

Práce: -stavební -zednické -rekostrukce staveb -fasády, fasáda -zateplování budov, rod.domku -sádrokartony, příčky, veškere podhledy obklady -obkladačské, veškeré dlažby, včetně zamkových a terasových dlažeb. Výstavba, stavba: -rodinné domy, chatky, pergola. -novostavby.

Výroba: -podlahové rošty -schodové stupně -příchytky k roštům. Služby: -atypické rozměry -úpravy řezem -žárový zinek -povrchová ochrana. Výroba: -klempířství -zámečnictví. Výroba, montáž: -ocelové konstrukce. Obchodní činnost. Celní deklarace. Provozovna: -u hřiště areál.

Společnost hm-smart s.r.o. se zaměřuje na inteligentní elektroinstalaci v rodinných domech. Jedná se například o monitoring energie, klimatizaci, inteligentní stínící techniku a zabezpečení.

Zakázková truhlářská výroba. -kuchyň, kuchyňská linka -vestavěná skříň -obývací stěna -ložnice -kancelářský nábytek -zahradní architektura - ploty, pergoly, altánky, zahradní domky.