Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Montáže venkovních teras, podlahář.

Provádíme montáže podlah z lamina, dřeva, vinylu i kobercových čtverců, koberce, pvc, renovace parket, samonivelační stěrky, montáže osb desek, montáže venkovních teras s exotického dřeva i dřevoplastu, montáže interierových dveří.

Stavební činnost: -zednictví -zemní práce.

Elektromontážní, elektroinstalační práce -revize elektřiny -elektrikář -domácí telefony -hromosvody -elektroinstalace průmyslová, bytová elektroinstalace

Truhlářství, výroba dřevěných mostků, králikáren, voliér. -dřevěné prvky pro chovatele, myslivost -potřeby pro myslivost -posedy -krmelce -zásypy -samokrmítka pergoly -zahradnický nábytek

Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Geodetická kancelář, geodetické služby: -geodetické práce v katastru nemovitostí -geometrické plány, vytyčování hranic pozemků, poradenská činnost, oceňování nemovitostí - včetně znaleckých posudků, posudek.

Práce: -stavitelství -zednické.

Instalatérské, topenářské a plynařské práce.

Řemeslo, služby, práce: -malířství -natěračství -nátěry fasád a střech -tapetování -nástřiky.

Zednické práce: -zateplování fasád -pokládka obkladů a dlažby -realizace krbů, teras i podezdívek.

Zednictví. Provádíme: -omítky -štuky -obklady -dlažby -přestavba bytových jader -rekonstrukce bytů a rodinných domů.

Maloobchod, prodej: -1100 druhů a vzorů koberců -koberce tuzemské i dovozové (import Belgie, Holandsko, Francie) -koberce bytové, kancelářské, zátěžové, kusové, běhouny -čistící zóny -čistící rohože ASTROTURF -umělá tráva -dětské tématické koberce (silnice, abeceda, zvířátka) -koupelové rohože SYMPATEX -linoleum -sportovní ...

Služby: -obklady a dlažby -přestavba bytovýého jádra -rekonstrukce bytů i rodinných domů -zajištění elektroinstalace.

Služby: -topenářství -instalatérství -přípravné práce pro stavby -montáž solárních systémů a tepelných čerpadel.

Zednické, obkladačské práce.

Práce: -malířské -natěračské -tapetování -stěrkování, štukování -zednické práce

Práce, oprava, rekonstrukce: -stavební -zemní izolace -hydroizolační, hydroizolace střechy -balkony -zahradní jezírka -terasa, terasy. Výroba: -plastové jímky.

Stavební práce: -zednické -obkladačské -provádění zateplování fasád, zateplování -sádrokartonářské -rekonstrukce rodinné domy, byty.

Služby: -hodinový manžel -drobné opravy, montáže.