ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
vodoinstalatérství, . -vodoinstalatérské opravy -sanitární technika -vybavení koupelen -rozvody vody (kov, plast)-byty, rodinné domy, zahrady -rozvody kanalizace -montáž-vany, vodovodní baterie, umyvadla, sprchové kouty, závěsné klozety, bojlery, doplňkové vybavení koupelen, kuchyňské dřezy -drobné opravy-netěsnosti rozvodů, čištění ...

Kompletní vodoinstalace, montáže zařizovacích předmětů včetně drobných oprav, značkové podlahové vytápění, topení, rozvody v mědi, montáž topné tělesa, topných těles, a ohřívačů.

Truhlářství, podlahářství

Zakázková výroba nábytku, stropních a stěnových obkladů. Specializace na řezbářské práce pomocí CNC frézky. Výroba jednotlivé kusy nábytku až po kompletní vybavení interiéru včetně dveří, dveře, obklady stěny a stropů, stropní kazety a další doplňky. Různý styl i materiály. Doplňky ako jsou hodiny, barometry a zrcadlové rámy vyrábíme ...

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Zednictví Truhlářství, podlahářství Malířství, lakýrnictví a natěračství Vodoinstalatérství Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Stavební truhlářství, výroba zahradního nábytku..

Stavební truhlářství

Sádrokartonářské práce. Půdní a podkrovní vestavby. Půdní vestavby, světelné rampy, obloukové konstrukce, předsazené stěny atd. Zabýváme se i jinými drobnými stavebními pracemi jako je například: -malování -pokládka plovoucích podlah -zateplování fasád -drobné zednické práce a další.

Dodávka elektroinstalačních materiálů. Služby v oblasti elektroinstalací a automatizací.

Práce: -truhlářství -truhlářská výroba na zakázku -kuchyně, vestavěné skříně, kancelářský nábytek -3D návrhy nábytku a interiéru -podlahářské práce, plovoucí podlahy.

Práce, oprava, rekonstrukce: -stavební -zemní izolace -hydroizolační, hydroizolace střechy -balkony -zahradní jezírka -terasa, terasy. Výroba: -plastové jímky.

Výroba a montáž veškeré zámečnické produkty dle dodaných projektů. Nabízíme výrobu: vrata, brány, branky, lehké ocelové konstrukce, kovová schodiště, ploty atd. Drobné zámečnické práce a služby usazení vrat, podesty aj.

Rekonstrukce a opravy elektroinstalací, odstraňování závad zjištěných při revizích - Montáže hromosvodů, domácích telefonů - Jednání s rozvodnými závody (EON), pomoc při vyplňování formulářů EON - Poradenská činnost v elektrotechnice, technický dozor - revize elektrických zařízení do 1000V a hromosvodů, v prostorách bez nebezpečí výbuchu, ...

Stavební činnost, stavebnictví, stavební práce: -zednické práce, zedník -stavby, výstavba domů, domy na klíč -půdní vestavby -zateplování fasád -hydroizolace - balkóny, terasy -sádrokartony -bytová jádra - přestavba, rekonstrukce -vodoinstalace. Oprava: -železobetonové konstrukce.

Autoopravna, autoservis: -osobní automobily. Zámečnictví.

Zámečnictví. Výroba přístřešků, požárních žebříků, schodů, zábradlí a kouřovodů, zámků a kování.

Truhlářství, výroba: - nábytek.

Obkladačské práce: -renovace panelové bytové jádra (jádro) na klíč (vybourání umakartového jádra a výstavba nového z tvárnic YTONG) -rekonstrukce kuchyně (kuchyň) a sociální zařízení v RD -obkladačské práce, obkládání koupelny -vnitřní obklady, obložení stěn, mozaiky -vnitřní a venkovní dlažby -zámková dlažba, chodníky -vymývaná ...