Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Služby: -stavba krbů vnitřních, venkovních -rozvody teplovzdušného systému -kachlové kamna -komíny zděné, nerezové -rekonstrukce starých kamen -krbové vložky -zednické a obkladačské práce -montáž sádrokartonu.

Truhlářství, odborné návrhy, zakázková výroba: -stavebně truhlářské výrobky -eurookna, eurookno -zimní zahrady, zahrada.

Dodávka, montáž, instalace, údržba, služby: -teplo, teplá voda-výroba, rozvod -topné okruhy, regulace a vyvážení topných okruhů -měření spotřeby tepla v bytech a v domech -měřící a regulační technika -termostatické ventily, bytové vodoměry -zajištění servisu a cejchování.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod Zednictví Hostinská činnost

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, ...

Svařování oceli, nerezu a hliníku, svářečské a zámečnické práce.

Vypracování radonového posudku, radonový index pozemku, stanovení radonového indexu pozemku Znojemsko, Moravský Krumlov, Miroslav, Moravské Budějovice, Hrušovany nad Jevišovkou -radon v půdě, v podloží -stanovení radonu v půdě -stavební pozemky -radioaktivita hornin v půdě -izolace -hydroizolace -radonové izolace -izolace proti půdní ...

Práce: -sádrokartonářské -zateplování, izolační -rekonstrukce.

Stavební práce, zednické a obkladačské práce, provádíme stavby rodinných domů, rodinný dům, včetně kalkulace a kolaudace.

Stavby a rekonstrukce. Zateplování fasád, včetně veškerých úprav. Pronájem rámového lešení včetně montáže. Výstavba i rekonstrukce staveb, stavba zejména rodinné domy, garáže, ploty a veškeré drobné zednické práce.

Můžeme pro Vás vyrobit takřka všechny výrobky z masivních, dýhovaných a laminátových materiálů. Zaměřujeme se na kvalitní ručně dělanou práci. Produkty: -schody -kastlová okna -dveře a vrata -kuchyně -kancelářský nábytek -zimní zahrady -pergoly -podlahy -stropy -soustružené prvky.

Zednické a sádrokartonářské práce včetně zateplovacích systémů a fasád.

Truhlářství. Stolařství.

Výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů a dřevostaveb na klíč. Stavební firma: - rekonstrukce na klíč i dílčí práce - stavební a zednické práce, opravy a rekonstrukce Vašich domů, bytů i zahrad - realizace kazetových podhledů příček, předstěn, rekonstrukce bytového jádra i půdních vestaveb Položíme dlažbu v interiéru i venkovní ...

Zpracování projektů venkovních rozvodů nn, veřejného osvětlení, vnitřních el. instalací objektů bytové a občanské výstavby, průmyslových objektů a ochrany před bleskem

Výroba: -kuchyňská linka, obývací stěny, dětský pokoj, předsíň, koupelnový nábytek -vestavěné skříně -schodiště, okno -obložkové zárubně z masivního dřeva (včetně interiérových i vchodových dveří) . Zaměření a rozvoz při objednávce nad 10 000 Kč, - ZDARMA ! ! Provozovna: -stolárna v areálu zemědělského družstva Dobřínsko.

V truhlářské dílně vyrábíme nábytek všeho druhu. Na míru zhotoví kuchyňské linky, vestavěné skříně, dveře, schody, pergoly, atypický nábytek, kanceláře na míru.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Vodoinstalatérství, topenářství

Plynoinstalační práce Solární ohřevy Topenářské práce Rekkonstrukce - koupelny Vodoinstalační práce

Podlahářské práce: -z vlastního i dodaného materiálu. Montáž, oprava, renovace: -veškeré podlahové krytiny -linolea -korek -plovoucí podlahy -parkety -dřevěné podlahy.