Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce, činnost, rekonstrukce, modernizace: -stavební -stavitelství -poradenství. Montáž: -betonářská výztuž. Realizace staveb.

Stavební práce, stavební činnost: -úpravy interiérů -výstavba podkroví, sádrokartonových konstrukcí -sádrokartonové stavby různých tvarů(klenby, oblouky i atypy) -minerální, akustické podhledy a příčky -snižování stropů -Výstavba podkroví a realizace atypických tvarů -malířské práce.

Výkopové práce a terénní úpravy.

Prodej, pokládka: -podlahové krytiny.

Truhlářství. Restaurování a renovace nábytku a starožitného nábytku.

Zednické, pokrývačské a tesařské práce -půdní vestavby -montáž oken VELUX.

Vodoinstalatérské, topenářské a plynárenské práce.

zánik poslední živnosti: 11.2.2013 Pronájem - letadla Půjčovna - stavební stroje Stavební činnost.

Práce, oprava, montáž: - instalatérské - topenářské - plynařské Montujeme solární systémy.

Tesařství, pokrývačství Znojmo, Třebíč, Jemnice, Dačice, Moravský Krumlov, Jihomoravský kraj, Vysočina, Jihočeský kraj. -klempířství - tesařské konstrukce -dřevostavby, altány, pergoly, přístřešky pro automobil -zateplení fasád -fasády -sádrokartonářské práce -prodej truhlářského a stavebního řeziva

Práce: -klempířství -pokrývačství -zednické práce. Opravy, rekonstrukce střech. Montáž a pokládka střešní krytiny. Nátěry střech, klempířských prvků.

Práce: -truhlářské, truhlářství -stolařství.

Malířské a natěračské práce. Dokončovací stavební práce.

Veškeré zednické a obkladačské práce. Zedník, obkladač. Stavební práce. Rekonstrukce, modernizace koupelny, koupelen. Obkládání, dláždění.

Práce, řemeslo, montáž, služby: -nové instalace, rekonstrukce stávající rozvody a instalace -materiály-ocel, měď, plast, materiál pro podlahové topení dle dohody se zákazníkem -ústřední a etážové topení, podlahovésystémy, radiátory, termostatické hlavice -kotelny, výměníkové stanice -měřící a regulační technika -plynoinstalace (do i nad ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod

Instalatérské práce a služby v oborech.

Transportbeton, kapacita až 60 m3/h. Certifikace dle ISO 9002. Výroba, konzultace: -betonové směsi, nabídka 200 směsí, třída B5-B55. Betony: -dle STO 205/123/2003, PENU 206, ČSN EU 206-1 -cementové potěry -cementové zdící malty -samozhutnitelné betony -styrenbetony -pěnobetony -betony pro stavbu vozovek. Služby: -v zimním období ...

zánik oprávnění: 11.6.2012 Kamenosochařství, výroba: -pomníky z umělých a přírodních kamenů -schody a dlažba z umělých a přírodních kamenů -obklady z přírodních materiálů -dřezové desky -krby.

Stavební práce: -klempířské práce, opravy krovů (pozink, měď*, titanzinek) -pokrývačství -rekonstrukce střech -bednění -laťování. Oprava: -komíny. Služby: -rozpočet na veškeré práce zdarma.