ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.
Tomáš Mladonický

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Stavební a zemní práce. Profesionální malířské a natěračské práce. Autodoprava, přistavení kontejneru. Lešení a manipulační technika. Čištění fasád a střech.

Roman Mikoláš, se sídlem v Miroslavi se specializuje na pronájem stavebního nářadí a kontejnerů určených pro odvoz suti. Dále nabízí dovoz písku a štěrku, čímž zajišťuje materiál potřebný pro různé stavební projekty. Kromě toho Roman Mikoláš poskytuje pronájem autojeřábů, což umožňuje bezpečnou a efektivní manipulaci s těžkými břemeny na ...

Zednické, bourací a výkopové práce.

Dodávka a montáž slaboproudých i silnoproudých elektroinstalací do 400 V pro bytové domy, skladové i výrobní objekty ad.

Zajistíme rozvody elektřiny, teplé a studené vody. Rekonstrukce koupelen a WC včetně odpadů.

Zámečnické práce, zakázková zámečnická výroba. Výroba ocel. schodišť, zábradlí, regálů, přístřešků, plotů atd. Každou zakázku provedeme od zaměření, výroby po montáž u zákazníka.

Dodávky slaboproudých a silnoproudých rozvodů.

Malířské práce Zateplení budov Sádrokartony

Provádíme revize, kontroly, čištění spalinových cest a komínů včetně vložkování a montáže komínových systémů.

Instalatérské, topenářské a plynařské práce.

Hydroizolace: - ploché střechy - terasy - balkony - bazény.

Základové desky, zednické, stavební práce, stavitelství, obkladačství, sádrokartony, fasády, zateplení fasád Moravský Krumlov, Miroslav, Moravské Budějovice, Hrušovany nad Jevišovkou - obklady a dlažby - strojní omítky - zámkové dlažby - sádrokartony Jsme živnostníci s dlouholetou praxí a zkušenostmi v zednictví.Provádíme veškeré ...

Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Služby: -servis výpočetní techniky -slaboproudé el. instalace -revize el. spotřebičů -znalecké posudky, elektronika, IT, -fotografické a video reportáže -tvorba webových stránek a aplikací -řízené degustace vín

Zednictví. Provádíme: -omítky -štuky -obklady -dlažby -přestavba bytových jader -rekonstrukce bytů a rodinných domů.

Zemní a výkopové práce: -terénní úpravy -hutnění vibračním válcem -čištění příkopů.

Vodoinstalační práce: -obkladačské práce -instalatér -plynové kotle -montáž rozvodů vody, topení, plynu -podlahového vytápění -rekonstrukce koupelen.

Práce: -pokrývačské -zednické -dokončovací stavební -dodávka střešních krytin a materiálu včetně doplňků.

obkladačské práce, obkladač, obkladačství -obkládání stěn -pokládání dlažeb interiérů a exteriérů -rekonstrukce obkladů bytových jader -obkládání bazénů a teras.

Stavební práce: -zemní práce -autodoprava -přeprava materiálu, sypké materiály -výstavba inženýrských sítí -zakládání staveb, zaklady staveb, svahová lžíce -nakládání materiálu a jeho odvoz (sypký) -úklidové práce (staveniště) -výstavba komunikace -terénní úprava (svahování terénu) -dlaždičské práce (pokládání obrub + kompletní ...

Stavební práce: -zednické -obkladačské -provádění zateplování fasád, zateplování -sádrokartonářské -rekonstrukce rodinné domy, byty.

Prodej a montáž finských srubů -norský systém ochrany dřeva Jotun -vzduchotěsný stavební systém Isocell. Práce: -izolační, foukaná celulózová izolace Isocell - tepelná izolace z celulózových vláken.

Práce: -klempířská -pokrývačská -tesařská -izolace plochých střech. Prodej: -klempířské prvky -střešní krytiny -střešní latě. Pronájem: -ohýbačky - 6m.