ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Tepelné izolace: -tepelné rozvody -výměníkové stanice -chladící zařízení -teplárenská zařízení -parovody a horkovody -vzduchotechnická zařízení -izolace potrubí a těles všemi druhy materiálů.

Prodej, montáž: -satelity. Oprava: -televize, videa. -DVD přehrávače. -rádia. Elektroinstalační práce.

Klempířství, pokrývačství, tesařství: -klempířské práce -pokrývačské práce šikmých střech -hydroizolace plochých střech -hydroizolace spodních staveb -hydroizolace balkonů a teras -montáž střešních oken -půjčovna lešení LAYHER -tesařské práce, krovy -hromosvody -opravy komínů.

Práce: -sádrokartonářské práce. -montáž kazetových podhledů. Včelařství, chov matek.

Dodání a montáž plastových oken. Zateplování fasád.

Kamenické práce - nové pomníky - čištění a opravy kamenné schody a podezdívky

Truhlářství, podlahářství

Vodoinstalatérství a topenářství. Dodávky, montáž, servis: -rozvody vody, kanalizace, t opení a plynu -ústřední vytápění a kotle -podlahové topení. Rekonstrukce, r evize: -kotelny -strojovny -výměníkové stanice. Rozvody - plast, měď, kov. Zajištění projektové dokumentace.

Stavební práce: -opravy a rekonstrukce -nová výstavba staveb pro průmysl a zemědělství -sanace betonových konstrukcí -zateplené fasády -rodinné domy na klíč.

Stavební, tesařské, pokrývačské a klempířské práce.

Prodej - obklady, dlažba - sanitární keramika - hydroizolační systémy - stavební chemie - lepidla - spárovací tmely - nivelační stěrky - penetrační nátěry Řemesla, služby - obkladačské práce Půjčovna - ruční nářadí pro obkladače

Vývoj, výroba - zařízení pro výrobu betonu - cementová sila - míchačky - zásobníky kameniva Řemesla, služby - jeřábnické práce - rekonstrukce betonáren

Řemeslo: -malíř. Práce: -malířské -natěračské -tapetářské.

Montování stropních podhledů. Napínané stropy a stěny. Návrhy interiérů pro restaurace, diskotéky a bary.

Činnost: - ocelové, železné a hliníkové konstrukce na zakázku, - montáž rozvodů a klimatizačních systémů, - stavba strojů a zařízení, - sila a zásobníky, - železářství, - svařování, - výstavba, - elektroinstalace.

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Zámečnictví a nástrojářství.

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky. -skříně. -kancelářský nábytek. -postele. -schodiště.

Služby: - rekonstrukce bytů, domů, koupelen - práce zednické, obkladačské

Kominictví, služby: - revize - čištění komínů - vložkování - frézování

Práce: -pokrývačské. -klempířské. -výškové.

Výroba: - kuchyňské linky - nábytek na míru

Práce: -elektroinstalatérské -montáž hromosvodů. -elektrorevize. Dodávka, montáž: -garážová, průmyslová vrata. -brány.