ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavební činnost. Provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací a jejich odstraňování. Stavby: -inženýrské -bytové -občanské -rodinné domy na klíč. Rekonstrukce: -stavby -koupelen. Zemní práce. Opravy staveb.

Kompletní realizace střech: -klempířské a pokrývačské práce -rekonstrukce stávajících střešních krytin -demontáže starých a montáže nových střešních krytin -opravy bednění a krovu -výroba klempířských prvků.

TESAŘSTVÍ Viktor Kajaba Provádíme tesařské a pokrývačské práce, výrobu a montáž dřevěných konstrukcí, dřevostavby rodinných domů Two by Four, montáže a opravy střešních plášťů.

Práce: -zednické -malířské -lakýrnické -tapetářské -nátěry a zateplování fasád -francouzské nástřiky + nátěry -umělé mramory - stěrky. Prodej: -fasádní barvy, penetrace -protipožární ochrana staveb. Vzorkovna nástřiků.

Provádění staveb: -sanita - obkladačské práce -tvorba technických dokumentací -vodoinstalační a topenářské práce -kovovýroba -zámečnictví a montáže -krovy, pergoly a drobné dřevěné stavby -hydraulika a pneumatika -výroba nábytku a kuchyňských linek.

Nabízíme kompletní rekonstrukce střech, nové střechy, klempířské práce, výškové práce, sundávání sněhu ze střech. Klempířské a pokrývačské práce. Provádíme jak rekonstrukce stávajících střech, tak i montáž na novostavbách a to ze všech materiálů dostupných na trhu v lokalitě, druhu stavby a finančních možnostech stavitele. Pro další ...

Stavby na klíč. Běžné údržbářské opravy bytových a nebytových prostor. Práce: -zednické -elektroinstalační -zámečnické -vodoinstalační -topenářské -truhlářské. Prodej a servis: -kotle na dřevoplyn.

Sklenářství. Sklenářské práce. Pohotovostní služba: -tel.604830210

Nákup, prodej a opravy: -starožitný nábytek -výroba replik -broušení a odstraňování starých nátěrů.

Stavební firma: -klempířské a pokrývačské práce Dodávka a montáž: -střešní krytiny na šikmé a ploché střechy -hydroizolace plochých střech a základových desek -zednické práce.

Zednictví -zateplaováno budov -sádrokartony

Topenářské práce Vodoinstalační práce - autorizovaný servir pro Karlovarský kraj vodovodních baterií HANSA a ORA

Výstavba, realizace: - novostavby rodinných domů, sruby - pozemní komunikace - asfaltové, betonové, dlážděné. Rekonstrukce: - byty, bytová jádra - zateplování menších komerčních objektů a bytových domů. Práce: - zemní a výkopové práce - nespecifikované práce prováděné dle dohody stavební mechanizací - síťování - zakládání ...

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Přípravné práce pro stavby Provádění staveb. Demolice, odstraňování staveb. Zemní, výkopové práce.

Izolatérství - tepelné izolace, hydroizolace střechy. Zednictví. Přípravné a dokončovací stavební práce. Lité anhydritové a cementové podlahy, polystyrénbeton. Pokládka polystyrénu, stěrkování a broušení podlahy.

Přípravné a dokončovací stavební práce: - bourací, demoliční práce - zemní práce pomocí stoje UNC 060.

Realitní činnost. Zprostředkování, prodej: - rodinné domy - byty - stavební pozemky. Truhlářství, podlahářství. Výroba: - kuchyně, kuchyňské linky. Ve spolupráci se společností Technorol s.r.o. nabízíme prodej: - plastová okna a dveře značky VEKA.

Máte-li zájem o jakoukoliv atypickou zámečnickou práci či kovovýrobu, jsme tady pro Vás! Mezi naše činnosti patří zámečnické práce a kovovýroba. Nabízíme výrobu nerezových atypických konstrukcí, zábradlí, schodišť, skleněných příček, posuvných dveří s kompletním nerezovým kováním a mnoho dalšího. Atypickou výrobu provedeme dle požadavku ...

Elektromontážní práce, elektromontáže. Revize elektrických zařízení budov, spotřebičů a hromosvodů - elektrorevize.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba s použitím nerez oceli. Vývoj, výroba: - vybavení golfových hřišť - zámečnické prvky podle potřeb klienta.

Kominictví. Kominické práce: - revize, kontrolní prohlídky, čištění, vložkování a frézování komínů - vložkování továrních komínů. Výstavba: - volně stojící vysoké komíny včetně projektů.

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba: - dřevěný nábytek - čalouněný nábytek - sedačky. Výroba čalounických výrobků. Čalounické opravy u zákazníka doma. Podlahářství, podlahářské práce. Pokládka: - plovoucí podlahy Stavba, realizace: - pergoly a dřevěné přístřešky, zastřešení.