ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Zámečnické práce, zdvihacích a manipulačních zařízení. Elektrické instalace.

Kompletní hromosvodní a zemnící soustavy - materiál od firmy J. Pröepster - to nejlepší pro Vaší střechu

Dřevovýroba. Výroba, montáž: -dřevěné šindele. Pořez dřeva: -trámy -latě -fošny -prkna -plotovky -palivové dřevo. Stavba krovů. Možnost odběru dřevěných pilin. Příjem zakázek na telefonu 775217577.

Malířství písma: -na sklo -na plexi -na plech -na umělé hmoty. Fasády. Fóliové písmo. Samolepící fólie. Samolepky. Velkoplošná reklama. Polepování: -automobily -výlohy. Aranžérské práce. Pískování skla, porcelánu atd. Reklamy na autoplachty.

Práce: -instalatérské -klempířské -topenářské -zámečnické -pokrývačské. Specializovaná prodejna: -voda -plyn -topení.

Práce: -zámečnické -klempířské.

Práce: -lakýrnické -natěračské -malířské. Služby: -nátěry fasád, střech a konstrukcí. Úpravy: -italské nástřiky OIKOS.

Prodej: -kompletní zahrádkářský sortiment -semena -hnojiva -sazenice -postřiky -umělé květiny -keramika -nářadí -zahradní technika -sekačky, vyžínačky -postřikovače -vodní čerpadla. Půjčovna: -čističe na koberce a čalouněný nábytek KARCHER -provzdušňovač trávníku -válec na trávu -postřikovače ...

Práce: -zámečnické -svářečské -montážní -zednické -opravárenské Malá letní restaurace

Práce: -instalatérské -zámečnické.

Instalatérské, topenářské práce, výměny radiátorů, domovních rozvodů vody, kanalizace, stoupaček, vodoměrů, radiátorových ventilů, zařizovacích předmětů, sanitární keramiky, rekonstrukce bytových jader a koupelen, montáže podlahového a sálavého topení.

Truhlářství: -zakázková výroba a prodej -nábytek pro hotely, banky, obchody, kanceláře a restaurace.

Elektrikář Karlovy Vary Elektroinstalace ( i opravy ) v bytech, kancelářích, chatách a chalupách Opravy elektroinstalace i mimo pracovní dobu Provádím tyto práce: Elektroinstalace: Provádím elektroinstalace (i menšího rozsahu), opravy a úpravy elektroinstalací v bytech, rodinných domech, chatách a kancelářích. Odstraňování poruch: V ...

Zámečnictví -zámečnické práce

Teplofikace do 4 MPA. Vodoinstalace: -rozvody -klasické -plastové. Rozvody stlačeného vzduchu. Tlaková zařízení: -revize -servis. Zámečnické práce. Pobočka: -Sokolov, Křížová 118 telefon 352601271.

Kamenické a stavební práce. Řezání, tvarování a konečná úprava ozdobného a stavebního přírodního kamene.

Vodoinstalatérské práce. -instalatérské práce.

Instalace a servis plynových kotlů.

Elektromontáže, elektroinstalace. Instalace: -silnoproudé od 1000 V -slaboproudé. Montáže: -telefonní rozvodny -televizní rozvodny pozemské, satelitní -zabezpečovací systémy -protipožární systémy -EPS, EZS -kamerové systémy -ozvučení. Revize: -elektrická zařízení. Montáž, revize hromosvodů. Instalace datových sítí.