ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářství. Řemeslo: -truhlář.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář. Výroba: -okna -dveře.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář.

Práce: -instalatérské -rozvody vody -pozinkované -plastové -kanalizace.

Řemeslo: -elektrikář. Oprava, servis: -domácí elektrické spotřebiče.

Řemeslo: -elektrikář -elektromontážní práce.

Speciální výškové práce. Střechy: -montáž všech druhů krytin -rodinné domy, továrny, haly -rovné střechy, živičné pásy, Sicaplan, PVC Alcorplan, nástřik polyuretanu Komíny: -revize, odborné posudky, údržba, opravy zdiva, ocelové výstroje, elektrického zařízení -komíny tovární, ocelové -demolice komínů, demontáž, ...

Dodávka, montáž, servis: -vyhrazené plynové zařízení -plynové kotle DESTILA, MORA, IMMERGAS, THERM, PROTHERM, VIADRUS, ETI* -plynové ohřívače TUV*, ARISTON, JOHN WOOD, QUANTUM -domovní plynovody. Práce: -plynařské -vodoinstalační -topenářské. Záruční i pozáruční servis.

Geodetické práce: -geometrické plány -vytyčování hranic pozemků -tvorba a doplnění PBPP.

ESOX Bečov nad Teplou Dřevovýroba: -garážová stání -chaty -pergoly, altány -dětská hřiště.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérové a vchodové dveře -nábytek z masivu i lamina.

Dodávky staveb. Projekce. Služby: -inženýrsko-investorské -realitní -geodetické.

Řemeslo: -malíř -natěrač -tapetář.

Řemeslo: -malíř -natěrač -lakýrník.

Ocelové konstrukce a technologie. Kompletní dodávky, včetně zajištění projektů, spodních staveb a montáže: -ocelové konstrukce staveb -skladové haly -průmyslové objekty -zámečnické konstrukce -polykarbonátová skla -kovové-skleněné -fasády -portály -interiéry -světlíky. Zámečnictví: -pojízdné brány -okrasné mříže, ...

Stavební práce v rozsahu do 10 miliónů. Rodinné domy na klíč: -rekonstrukce -novostavby. Práce: -malířské -natěračské -obkladačské -kamenické -fasádnické. Stavba lešení. Stavební dozor. Inženýrská činnost. Projekce.

Revize: -elektrická zařízení -plynová zařízení -zdvihací zařízení -kotle. Školení: -obsluhy vysokozdvižných vozíků -jeřábníků, vazačů.