ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Práce: -klempířské -pokrývačské -ze všech druhů materiálů. Výroba: -klempířské prvky. Dodávka: -veškeré střešní materiály.

Kompletní dodávky staveb. Sádrokartonové konstrukce a podhledy firmy KNAUF. Zajištění kompletní projektové dokumentace.

Zpracování kamene: -žula -mramor -řezání -broušení -leštění. Výroba a montáž: -pomníky. Prodej: -desky na pracovní stoly -parapetní desky -obklady a dlažby.

Práce: -geodetické -důlně-měřičské.

Práce: -topenářské -instalatérské.

Provádíme veškeré zámečnické práce.Výroba bran, branek, vrat, ozdobných mříží, klasické i točité schodiště, oplocení pozemků, výroba a montáž ocelových konstrukcí.Atypické sádrokartonové konstrukce.

Obkladačské a dlaždičské práce.

Elektromontážní, elektroinstalační práce: -silnoproudé a slaboproudé rozvody -hromosvody včetně uzemnění -revize elektrických zařízení.

Stavební práce: -rekonstrukce bytů a bytových jader -sádrokartony -obklady a dlažby -malířské práce

Provádíme profesionální malířské, tapetářské, natěračské a štukatérské práce pro bytové i nebytové prostory. Nátěry, zateplení fasád.Možnost čistého úklidu po malování.

Rekonstrukce a stavby na klíč. Dodávky a montáže: -sádrokartonové systémy -podhledy z lisovaných minerálních desek.

Klempířství: -klempířské práce -pokrývačské prace -montáž střešních krytin -montáž střešních oken Velux.

Truhlářství: -kuchyňské linky -vestavné skříně -interiery.

Řemeslo: -klempíř -pokrývač. Montáž: -plastová okna -dveře -stínící technika.

Řemeslo: -klempíř. Kompletní služby v oblasti střech.

Řemeslo: -zámečník -svářeč. Kovoobrábění.

Výroba: -nábytek na zakázku.