Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zámečnická výroba. Výstavba, montáž, opravy a rekonstrukce technických dopravních a železničních zařízení. Montáž, oprava a údržba vyhrazených elektrických zařízení. Projektování elektrických zařízení. Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů. Montáž a opravy telekomunikačního a zabezpečovacího zařízení. Zemní práce.

Montáž, opravy, revize vyhrazených elektrických zařízení NN. Elektroinstalační práce. Montáže a opravy hromosvodů. Revize a kontroly elektro spotřebičů.

Práce: - zámečnictví - soustružení - obrábění

Činnost: - zednické práce - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažby

Návrh, montáž, oprava, servis: - podlahové vytápění - solární vytápění - tepelná čerpadla

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské

Truhlářství. Výroba - dřevěná okna a dveře - vestavné skříně - nábytek - sedací nábytek - kuchyně.

Podlahářství, prodej, pokládka: - podlahové krytiny - dřevěné podlahy - PVC - koberce - laminátové podlahy

Elektroinstalace a datové systémy. Montáž telekomunikačních systémů.

Služby: - výškové práce - rekonstrukce bytů, domů - zateplování - pronájem lešení

Žáruvzdorné vyzdívky a izolace průmyslových pecí.

Výroba, montáž, prodej: -pomníky -doplňky -náhrobky -hřbitovní zboží - lampy, vázy -pamětní desky -žulové kuchyně -krby -schodiště. Písmomalířství. Renovace pomníků. Kamenické práce. Smuteční vazby, věnce.

Instalatérské práce v oboru voda, topení, kanalizace v bytech, rodinných a panelových domech, chatách, firmách, rekreačních zařízeních, průmyslových budovách. Provádění tlakových zkoušek. Centrální vysavače - montáž.

Služby: -kominické -výstavby, vložkování a revize komínů -čištění komínů -čištění kouřovodů, kotlů -vložkování komínů -stavba komínů -výpočet komínových průduchů -prohlídky kamerou -kominík.

Zednické práce. Rekonstrukce, výstavba rodinných domů. Rekonstrukce bytových jader, koupelen.

Práce: -malířské -lakýrnické.

Stavební práce. Montáž sádrokartonu. Zednické práce. Rekonstrukce, výstavba rodinných domů. Opravy fasád, bytové jádro, koupelny.

Řemeslo: -malíř -natěrač -tapetář. Benátské štuky. Lazůry. Zednické práce. Sádrokartonářské práce, montáž sádrokartonu. Nátěry, zateplování fasád. Opravy omítek. Nástřiky fasád. Šablonování. Dekorace interiérů.

Nabídka dodávky, montáží, oprav a revizí hromosvodů.

Truhlářské práce, výroba včetně montáže: -schody -soustružení -dveře -okna -nábytek -práce z masivu -šablony pro výrobu schodišť. Výroba: - kuchyně - dveře - zábradlí - bytový nábytek. Dodávka, montáž: - vestavné spotřebiče.

Řemeslo: -truhlář -truhlářské práce. Výroba, zakázková výroba: - dřevěné schody - schodiště - zábradlí.

Práce: - vodoinstalatérské, - topenářské. Montáž rozvodů vody, odpadů, domovních přípojek. Rekonstrukce, opravy koupelny, topení. Výměna, opravy, instalace: - vodovodní rozvody - WC - vodovodní baterie - vodoměry - septiky, čističky.

Klempířské a pokrývačské práce. Montáž: - střešní, pokrývačské krytiny. Prodej: - polykarbonát - klempířské prvky - střešní krytina.