Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zednictví -zateplaováno budov -sádrokartony

Máte-li zájem o jakoukoliv atypickou zámečnickou práci či kovovýrobu, jsme tady pro Vás! Mezi naše činnosti patří zámečnické práce a kovovýroba. Nabízíme výrobu nerezových atypických konstrukcí, zábradlí, schodišť, skleněných příček, posuvných dveří s kompletním nerezovým kováním a mnoho dalšího. Atypickou výrobu provedeme dle požadavku ...

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování ...

Výškové práce horolezeckou technikou -spárování panelů -zednické práce-natěračské práce -kácení stromů

Rámování Výroba - razítka Tisk Vázání knih

Povrchové úpravy polotovarů pro automobilový průmysl. Stolařské a truhlářské práce, stolařství a truhlářství. Nákladní autodoprava do 3, 5, tuny: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Zednictví, zednické práce. Realizace: - venkovní zpevněné plochy - oplocení - zateplení budovy, fasády - odvodnění domů, hydroizolace - opravy balkonů. Rekonstrukce: - rodinné domy - byty, bytová jádra. Zemní a výkopové práce.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Obrábění kovů. Soustružení. Frézování. Svařování, svářečské práce.

Nákladní autodoprava - vozy IVECO, TATRA, LIAZ: - tuzemská, vnitrostátní dorpava - zahraniční, mezinárodní doprava vozy. Zemní a výkopové práce - KOMATSU, UNC.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba, montáže: - ocelové konsrukce - zábradlí včetně nerezového - ploty, brány, branky. Opláštění a střechy průmyslových hal. Tesařské práce, tesařství. Pokrývačské práce, pokrývačství Klempířské práce, stavební klempířství. Pronájem nebytových prostor: - vytápěné i nevytápěné výrobní a skladovací ...

Provádíme veškeré malířské a natěračské práce na objektech průmyslových a občanských staveb. Nabízíme také malování kancelářských prostor a chodeb a průmyslových objektů. Realizujeme interní a externí malby.

Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Čištění koberců Zemní práce Přípravné práce pro stavby

Tesařské konstrukce, dřevostavby: -balkóny -pergoly -přístřešky. Kompletní stavební činnost: -stavby a rodinné domy na klíč -opravy a rekonstrukce staveb -rodinné stavby. Klempířství. Pokrývačství, střechy.

RENOVACE KOUPELNOVÝCH VAN - BEZ DEMONTÁŽE Ze staré vany Vám udělám novou. Bez bourání, prachu, sekání obkladů a nepořádku. Opraví se jakékoliv poškození a vana je hladká, lesklá a dobře uržovatelná, je jako nová.Možnost barevných odstínů, odstín Vám namíchám na místě dle vašeho zadání nebo dle interierových prvků.Ceny v porovnání s vložkováním ...

Klempířské a pokrývačské práce, ( vyučen v oboru stavební klempíř) - pronájem, montáž a demontáž lešení - půdní vestavby - suché stavby ( SDK) registrace zelená úsporám Veškeré pokrývačské a klempířské práce (certifikace materiálů i odbornost pokládky krytin). Rekonstrukce střech včetně popř. tesařských prací. Praxe v oboru vzduchotechniky ...

Truhlářské výrobky a tesařské práce: -okna, dveře, schody -balkony, ploty, nábytek, zahradní domky i pergoly. Prodej: -okrasné kameny -dekorativní dřevěné výrobky -palivové dříví -suché stavební řezivo pro truhláře.

Stavební práce: -rekonstrukce koupelen -plovoucí podlahy -obklady interierů -obklady fasád a říms.

Kompletní dodávky veřejného osvětlení. Montáž elektroinstalací. Pronájem: -montážní plošiny MP 13.

Revize a montáže: -nízké napětí -vysoké napětí -elektrické topení. Vyhledávání tras - poruch podzemního vedení.

Dřevovýroba. Výroba, montáž: -dřevěné šindele. Pořez dřeva: -trámy -latě -fošny -prkna -plotovky -palivové dřevo. Stavba krovů. Možnost odběru dřevěných pilin. Příjem zakázek na telefonu 775217577.

Instalace a servis plynových kotlů.

Elektromontáže, elektroinstalace. Instalace: -silnoproudé od 1000 V -slaboproudé. Montáže: -telefonní rozvodny -televizní rozvodny pozemské, satelitní -zabezpečovací systémy -protipožární systémy -EPS, EZS -kamerové systémy -ozvučení. Revize: -elektrická zařízení. Montáž, revize hromosvodů. Instalace datových sítí.