ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářství, výroba, prodej: - dřevěná okna, eurookna, dveře - skříně - kuchyně - pergoly.

Elektroinstalace. Webdesign.

Práce: - přípravné práce pro stavbu, - zemní práce.

Práce: - klempířské - vzduchotechnické potrubí. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Ostatní stavební montážní práce.

Pneuservis Duleba. Oprava, servis: - pneumatik. Maloobchod, prodej: -pneumatiky. - alu disky. Prodej použitých pneumatik. Zemní práce minibagrem.

Stavební firma. Provádíme: -rodinné domy na klíč -stavby občanská bytová výstavba -autodoprava vozidly Liaz (s hydraulickou rukou a sklápěčem) -zemní práce strojem UNC 060.

Kamenictví. Práce: -terasové -kamenické.

Práce: - malířské - lakýrnické - natěračské - nátěry oken, dveří, nábytku.

Elektromontáže - domovní a průmyslové elektroinstalace - elektrické vytápění Revize nářadí a spotřebičů.

Truhlářství, tesařství - truhlářské práce - tesařské práce

Montáž, prodej, projekce: -topení -voda -plyn.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Práce: - natěračské - malířské - sklenářské.

Práce: -malířské -natěračské -dekorativní nástřiky -nátěry střech a fasád -nástřiky van* -zateplování fasád. Velkoobchod: -barvy -izolační a zateplovací systémy.

Stavební a obchodní činnost. Práce: -stavební -ve výškách -zateplování objektů -rekonstrukce interiérů -malování, tapetování včetně úklidu. Opravy, rekonstrukce: -fasády -památkově chráněné objekty.

Práce: - nátěry a nástřiky fasád, konstrukcí, střech - vnitřní malby - výškové práce. Výroba zámků a kování. Dokončovací stavební činnosti.

Příprava staveniště. Zemní práce.

Malířské a natěračské práce: - vnitřní malby a nátěry -nátěry omítek, sádrokartonů, podlah - ochranné nátěry dřeva, lakování, renovace a nátěr oken, úklidové práce - renovační nátěry objektů, průmyslové a stavební nátěry a nástřiky - úpravy a nátěry fasád, betonů, střech a ocelových konstrukcí - stavební dokončovací práce.

Provádění: - stavební nátěry a nástřiky - zateplování fasád a budov. Opravy a nátěry: - fasády. Práce: - malířské - velkoplošné - výškové - horolezeckou technikou. Maloobchod: - drogerie - fasádní a interiérové barvy.

Zemní práce: - zemní práce - výkopové práce - stroje CAT 428C, UNC 060 - demolice, odstraňování jejich následků. Nákladní autodoprava: - stavební materiál. Prodej: - stavební materiál.