ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Projekce, výroba, instalace, rozvody, montáž, servis, oprava, rekonstrukce, topení, voda, plyn, úklid, ostraha majetku. - Pozemní stavby - Zámečnická výroba - Úklidové služby - Ostraha osob a majetku Inženýrské stavby: - rozvody plynu - zdravotně technické instalace klimatizace, vzduchotechnika, rozvody vakua, tlakový vzduch, tepelná ...

Bytová údržba. - voda: - nové rozvody, oprava nebo výměna vodovodních baterií - wc, odpady, výměna bojlerů, montáž sprchových koutů, montáž van... - nátěry: - okna, střechy, žlaby, ploty... - malířské práce: - malba vnitřní i venkovní... - zednické práce: - menší rekonstrukce starších objektů, pokládání ...

Zakázková výroba: -kovové ploty -vrata -mříže -zábradlí -nábytek -bytové doplňky atd. Kvalitní ruční výroba na zakázku

Stavební činnost, stavby na klíč, rekonstrukce, sádrokartóny, obklady a dlažba, zámková dlažba, střechy, ...

Plynoinstalační práce Topenářské práce Svářečské práce Vodoinstalační práce

Truhlářství, podlahářství - montážní práce

Zednictví Malířství, lakýrnictví, natěračství

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

Truhlářství, podlahářství

Přeprava osob Montáže nábytku Stavební, elektrikářské, instalatérské práce Pomocné práce Zahrada Služby pro seniory Rodina a domácnost

Zámečnictví, nástrojářství Vodoinstalatérství, topenářství Zednictví

Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství

Kamenictví - výroba dlažeb a obkladů - výroba pomníků, soch a plastik - výroba kuchyňských a koupelnových desek, stolů a parapetů

Práce: - vrtné a trhací práce v lomech a na stavbách - demolice, demoliční práce - příprava staveniště. Autodoprava, doprava tahačem značky Scania s podvalníkem.

Truhlářství. Výroba a montáž: -klenbová okna, obklady, schody a soustružené zábradlí, dveře, podlahy z masivu, plovoucí podlahy, atypické výrobky, zateplení a obložení půdních prostor -nábytek na zakázku, kuchyňské linky -sádrokarton na dřevěný rošt. Prodej: -stavební materiál -zábradlí-venkovní, vnitřní -plotová pole ...

Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství, podlahářské práce. Výroba: - kuchyně, kuchyňský nábytek, jídelní sety - stůl, židle - dveře - okna - schodiště - vestavěné skříně - zahradní stavby.

Stavební firma. Stavební práce. Realizace, výstavba, rekonstrukce: - stavby - rodinné domy, bytové domy. Zednictví, zednické práce. Přípravné a dokončovací stavební práce.

Stavební firma. Realizace, výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy, stavby. Demolice, demoliční práce.

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba, montáže: - kuchyně, kuchyňského nábytku - zahradního nábytku, zahradní nábytek - dveří, dveře interiérové i venkovní - schodiště - postele - pergoly.

Projekční kancelář. Elektroprojekce. Elektromontáže, elektromontážní práce. Projekce, montáže: - elektrická zařízení - podlahové vytápění.

Projektování elektrických zařízení. Provádíme elektroinstalační práce, elektroinstalace. Revize elektrických zařízení.

Klempířské práce. Pokrývačské práce. Tesařské práce. Montáže střešních oken. Sádrokartony. Dřevěné obklady.