Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Firma provádí zemní a výkopové práce. Provádíme práce s minibagrem, kolovým bagrem, rypadlonakladačem. Zajistíme transport zeminy, písku a štěrku.

Stavební činnost, rekonstrukce, půdní vestavby, tepelné izolace staveb, sádrokartonářské práce, zámkové dlažby, ploty, gabionové zdi, výkopové práce, fasády, podlahářské práce, obkladačské práce, elektroinstalace, tesařské práce, truhlářské práce, střechy.

Ruční výkopové práce, specialně pro výstavbu optických síti, pokládka zámkové dlažby, obrubníky, žlaby atd. Pokládky kanalizacního potrubí, výstavby opěrných zídek z kamene, úklidové a bourací práce všeho druhu.

Tomáš Podzimný se sídlem v Bruntále nabízí veškerou činnost týkající se vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce. Nabízíme např. výměnu tepelných zdrojů (tepelná čerpadla, kotle na biomasu, kondenzační kotle), automatické zavlažování zahrad, a další. Naše činnost: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - ...

Klempířství, pokrývačství. Střechy na klíč. Rekonstrukce, opravy střech.

Petr Božek se zaměřuje na revize domácích instalací, hromosvodů, průmyslových zařízení, spotřebičů a na opravy elektrických instalací.

REELZA elektro s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, revize, instalaci kamerových a zabezpečovacích systémů a na prodej materiálu elektro.

Ludvas Trade s.r.o. provozuje betonárnu, zaměřuje se na nákladní dopravu, výkopové a zemní práce, stavební činnost a prodej stavebnin a ekopaliva.

Ateliér Ja-Mar s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, měření a regulace, instalaci počítačových sítí, kamerových systémů a požárních zařízení.

Rekonstrukce a výstavba bytů a domů - zednické práce - sádrokartonářské práce - zateplování - podlahářské práce - stolařské práce - elektrikářské práce.

Nabídka služeb: - řez ovocných stromů, keřů, živých plotů - sekáni zahrad a kolem silnic - výsadba stromů, keřů, rostlin, živých plotů - založení trávníků - realizace okrasných záhonů, skalek - kácení rizikových stromů. - revitalizace zeleně - další práce kolem zahrad - výkopové a zemní práce - odvoz odpadů - rekonstrukce bytů, domů, ...

Pokládka podlah, prodej podlah a podlahových krytin. Pokládka a opravy podlah ve vozech MHD a osobních drážních vozidlech. Vyklízení nemovitostí, zámečnické práce, údržba bytů, domů a chat.

Martin Klenor zařizuje: výškové práce Rizikové kácení stromů Vývoz odpadních vod z jímek, žump a septiků Pronájem - montážní plošina - traktor - výpomoc zemědělcům, zimní údržba apod.

Zednické práce: - rekonstrukce bytů - zateplování fasád - obkladačské práce - pokládka dlažby - sádrokartonářské práce.

Včelařská farma - výroba a prodej medu. Stolařství - výroba úlů a včelařských potřeb.

Činnost: - služby hodinového manžela - drobné opravy v domácnosti - čištění koberců, čalounění.

Patrik Belačík provádí: - cementové potěry - renovace betonových konstrukcí - hydroizolace - zateplování - tepelně izolační omítky

Hrotech nabízí práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - zednické - sádrokartonářské Stavební činnost: - rodinné domy - byty

Firma Petr Hanke - HANETERM provádí kompletní instalatérské práce. Zhotovíme rozvody vody, plynu, topení i rekonstrukce koupelen. Dále se zabýváme pokládkou podlah. Sídlíme v Krnově. Naše činnost: - vodoinstalatérské práce - montáž rozvodů vody, odpadů - topenářské práce - montáž topení, kotlů, tepelných čerpadel, ústředního vytápění ...

Naše firma Jiří Kalina - AGROKAL s.r.o. se zabývá kvalitními službami jako jsou zemní práce a provoz pneuservisu. Svým zákazníkům nejen z Krnova zajistíme výměnu pneumatik, uskladnění pneumatik nebo ekologickou likvidaci pneumatik. Dále v rámci služeb nabízíme veškeré stavební práce včetně výkopů inženýrských sítí, pokládku základových desek ...

Firma Martin Pospíšil provádí veškeré vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, včetně rekonstrukcí koupelen i bytových jader dle vašich představ. Mezi naše služby patří také montáž tepelných čerpadel a solárních panelů. Sídlíme v Krnově, práce provádíme v rámci celého Moravskoslezského kraje. Provádíme tyto práce: - topenářské - ...

Kominictví: - čištění komínu - vložkování - stavba a kontrola komínů -frezování komínů Revize

Stavby na klíč. Rekonstrukce budov. Plynoinstalace. Vodoinstalace.

ŠTULO M&M s.r.o. se zaměřuje na topenářské, instalatérské práce a montáž, servis a dodávku solárních panelů.